Zaha transferinde dikkat çeken detay! "Maaşını Galatasaray ödeyecek"

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Wilfried Zaha, Fransa Ligue 1 ekiplerimden Lyon'la her konuda anlaşmaya vardı.

GİRİŞ 30.08.2024 17:22 GÜNCELLEME 31.08.2024 00:45
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da gözden çıkarılan Wilfried Zaha'nın yeni adresi belli oldu. Sarı-kırmızılıların Fildişi Sahilli futbolcu, Fransa'nın yolunu tuttu.

Galatasaray, Wilfried Zaha'yı Lyon'a kiraladı. 31 yaşındaki futbolcu sezonun geri kalanında Fransız ekibinin başarısı için ter dökecek.

"MAAŞINI GALATASARAY ÖDEYECEK"

Fransa'nın ünlü gazetelerinden L'Equipe'de yer alan habere göre; oyuncunun yıllık 6 milyon euro olan maaşının neredeyse tamamı Galatasaray tarafından ödenecek. Lyon, Zaha için Galatasaray’a 3 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek.

GALATASARAY'DA 10 GOL 5 ASİSTLE OYNADI

Wilfried Zaha, Galatasaray formasını 43 maçta giydi. Fildişi Sahilli futbolcu bu karşılaşmalarda 10 gol ve 5 asistlik skor katkısı verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 49
  • Bir Bilen 2 hafta önce Şikayet Et
    Erden Bey, derhal Gs ye gidin. Bu adamlardan bir halt olmaz. Bunlar Gs yi batıracaklar. Bu adamların başında sağlam bir başkan gerekli.
    Cevapla
  • Bulut 2 hafta önce Şikayet Et
    Gs yine çuvalladı
    Cevapla
  • 1234 2 hafta önce Şikayet Et
    Çok güldüm bu transfere. Gayet iyi adamdı bu niye gidiyor bu? Hem de zararına. Bu Galatasaray yönetimi ne yapıyor Allah aşkına :)
    Cevapla
  • Nuri 2 hafta önce Şikayet Et
    Sırf fenere transfer çalımı diye bu adama bu kadar parayı kim verdiyse yazıklar olsun , günah be ,0lkenin parası bu saçma sapan ,kendini transfer sihirbazı sanan zırtapozlar yüzünden heba ediliyor , kimin dahli varsa hepsinden bu parayı alacaksın
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Bunu geçmiste fb çok yapti. Islri güçlei bir birine transfer çalimi. Aldiklari oyuncular dünya yildizi olsa tamam diyecegim ama nerede çürük, nerede emekli oyuncu var bizimkiler talip ve bir birine çalim diye asil kazik yiyiyorkar
    Cevapla
  • KOD:1905 2 hafta önce Şikayet Et
    Milyonluk yıldızlara, futbol oynamayı unutturan Okan buruk, düş artık Galatasaray'ın yakasından. Galatasaray'ın yapacağı en iyi transfer adam gibi bir teknik direktördür.
    Cevapla
  • KOD:1905 2 hafta önce Şikayet Et
    EVET .... İlk geldiğinde de aynı fikirdeydim. Hiç bir zaman da fikrimi değiştirmedim. İster inan, ister inanma...
    Cevapla
  • Tuna 2 hafta önce Şikayet Et
    2 senedir şampiyon yaparken de aynı düşüncede miydin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle