Eleştiri oklarını üzerine çekmişti! Galatasaray'dan Okan Buruk kararı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından Okan Buruk da eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Sarı-Kırmızılı yönetim, Okan Buruk'la ilgili kararını verdi.

GİRİŞ 29.08.2024 10:06 GÜNCELLEME 05.09.2024 17:59
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys'a elenen Galatasaray'da yönetim ve futbolcular kadar teknik direktör Okan Buruk da kadro tercihi ile epey eleştirilmişti.

Hareketli günler geçiren Sarı-kırmızılı takımda geleceği tartışma konusu olan Okan Buruk'la ilgili karar çıktı.



YOLA DEVAM EDİLECEK


Sosyal medyaya yansıyan haberlere göre Sarı-Kırmızılı idareciler, Okan Buruk'a tam destek kararı aldı.

Yönetim kurulunun yeni transferler oturdukça takımın daha iyi olacağı görüşünde birleştiği ve yöneticilerin de Okan Buruk'a güvenlerini dile getirdikleri öğrenildi.

Galatasaray, haziran ayı başında Okan Buruk ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Sarı-Kırmızılılardan yapılan açıklamada Okan Buruk'un 2024-25 sezonu için 110 milyon 250 bin TL net ücret alacağı duyurulmuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 91
  • A.Çakmak 2 hafta önce Şikayet Et
    Şimdiden geçmiş olsun. Şerefli bir 3.lük için mücadele edilecek.
    Cevapla
  • yeter artık 2 hafta önce Şikayet Et
    istifa da hizmettir Gs'ın yeri ŞL dir köy takımına eleniyorsun hiç bir oyuncuyu beğenmiyorsun oynatamıyorsun sayende toreira bile kötü gözüktü okan artık tahamülümüz kalmadı
    Cevapla
  • Yazık 2 hafta önce Şikayet Et
    Şampiyonlar liginde 35 milyon dolar gitti amatör takıma elenerek itibar gitti. Bu paralar halkın patadıdır. Hiçbirşey olmamış gibi davranamazsınız. İkinizde bırakın gidin. Yeter.
    Cevapla
  • Antalya 2 hafta önce Şikayet Et
    Galatasaray sadece icardi ile gol atmaya çalışıyor, böyle çağdışı futbol dünyada yokGalatasarayın Bir an önce Nelson,icardi,zaha gibi futbolculardan kurtulması lazım,ayrıca Okan Buruk futboldan hiç anlamayan bir teknik adam
    Cevapla
  • Levrock 2 hafta önce Şikayet Et
    Kokan Buruk u ne cabuk sattiniz gs taraftari, hahaha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle