Nihat Kahveci'den iki G.Saraylı'ya: Fiyasko

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın sahasında Young Boys'a 1-0 mağlup olup Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği maçı değerlendirdi. Nihat Kahveci, Sarı-kırmızılı iki futbolcunun performansını eleştirdi.

GİRİŞ 28.08.2024 11:52 GÜNCELLEME 28.08.2024 11:52
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında sahasında Young Boys'a 1-0 mağlup olduğu maçı Nihat Kahveci değerlendirdi.

Galatasaray'ın başlangıç planının doğru olduğunu söyleyen Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında şu ifadeleri kullandı:

"Bazı oyuncular gerekeni yapmadı. Sara'nın ileride birçok top kaybetmesi, Torreira'nın dönen toplarda yalnız kalması, ilk yarıda rakibin öndeki oyuncularına gereken müdahalelerin yapılmaması, Köhn'ün ilk yarı çok kötü oynaması... Batshuayi ilk yarıda Icardi'ye göre daha hareketliydi. Kerem Aktürkoğlu ilk yarıda etkisizdi, ikinci yarıdada gerekli olmayan çalım denemeleri yaptı. Berkan Kutlu oyuna girdikten sonra çok iyi işler yaptı. Bana göre Derrick Köhn’den çok çok daha iyi oynadı." 

"BU MAĞLUBİYET HERKESE YAZAR"

"Galatasaray'ı bu kadar kötü beklemiyordum" diyen Kahveci, "Tek kelimeyle yazık. Savunulacak hiçbir tarafı yok. İki maçta 4 gol yiyip 17 tane pozisyon verilmez. Galatasaray bu takımı elemeliydi. Bu maç bir kişiye yazmaz. Bu mağlubiyet başkanından malzemecisine kadar herkese yazar" şeklinde konuştu.

"SARA - JELERT TRANSFER FİYASKOSU"

Gabriel Sara ve Elias Jelert'in performanslarını eleştiren Nihat Kahveci şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray, Elias Jelert ve Gabriel Sara'yı transfer etmese bundan daha da kötü oynamazdı. Geçen seneki kadro olsa Galatasaray daha iyi oynardı. Jelert ve Sara, Galatasaray’a ne verdi mesela? Resmen transfer fiyaskosu. Ben Galatasaray’a yakıştıramadım."



"NİYE BU KADAR PAHALI KADRO KURUYORUZ?"


Türk kulüplerinin borçlara rağmen yüksek bedelli kadrolar kurduğunu, buna karşın Avrupa'da başarı gelmediğini aktaran Kahveci, "250-230 milyon euroluk takım kurduk Şampiyonlar Ligi’nde yokuz. Niye kuruyoruz o zaman bu kadar pahalı takımları? Bu kadar borç varken niye kuruyoruz? Her sene Real Madrid’i destekleyelim, her sene kupayı da alıyor hiç stres yaşamayalım. Allah’tan seneye şampiyon olan takım direkt gidiyor." dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Metin 2 hafta önce Şikayet Et
    Baris alper i neden eleştirmiyorlar merak ediyorum. Bu adam i birisi silah tehditi ile zorla oynatin mi diyorlar cok merak ediyorum. Jelert i eleştirmeyin bence harika transfer. Ama odun alperle ayni kanatta is yapamaz cunku alper 5 para etmez. Futbol bilmiyor. Top hakimiyeti sifir. Kafa topu almayi bilmez. Kaba kuvvwti ile savaşıyor. Hatta bazen kendisi ile savaşıyor.
    Cevapla
  • Gerçekler 2 hafta önce Şikayet Et
    Dünkü maçta en oynayan Kerem idi.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    kesinlikle ve kesinlikle Kerem akturkoglu bu takımın oyuncusu değil hâlâ oynatmak için ısrar niye
    Cevapla
  • Mert 2 hafta önce Şikayet Et
    Takımın en iyisiydi, hâlâ Kerem diyorsunuz,vgercek taraftar Keremin yanında
    Cevapla
  • Ulusoy 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah haksız hakem kararlarınolmayınca onyıllardır avrupaya rezil ediyorlar bizi
    Cevapla
  • nitekim 2 hafta önce Şikayet Et
    hiç bir Türk takımı uefa da yer almamalı uefa ırkçı İslam düşmanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle