Okan Buruk: Hedefimiz Avrupa Ligi'ni kazanmak

Galatasaray'a teknik direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi play-off'unda Young Boys'a elendikleri maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: Hedefimiz Avrupa Ligi'ni kazanmak
Okan Buruk: Hedefimiz Avrupa Ligi'ni kazanmak
GİRİŞ 28.08.2024 01:08 GÜNCELLEME 28.08.2024 01:08
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Galatasaray ile İsviçre ekibi Young Boys karşılaştı. Maçı 1-0 kazanan Young Boys, Şampyionlar Ligi'ne katılım hakkı kazandı. Galatasaray ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Maçın ardından Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk açıklamasında; "Hayal ettiğimizle maçın içinde gerçekleşen örtüşmüyor. Kağıt üstünde oyuncu bazında inanılmaz bir kalite farkı var. Daha iyi bir performans ortaya koyabilirdik. Geçen seneki Molde maçına benzeteceğim. Zaman zaman üzerimizde 5'er kilo ağırlık varmış gibi hareket ettik. Top bizdeydi ama ne pas hızımız, ne dikine oyunumuz iyiydi. Çok fazla pas hatası yaptık ve hep geçiş şansı verdik rakibe. İkinci yarı oyunu biraz daha dengeledik. Son bölüme doğru rakip kalede oynadığımız bir maçtı. Aslında maçı çevirecek pozisyonu da bulduk. Burada birinci sorumluluk benim. Oyuncularım en iyisini yapmaya çalıştı. Muhteşem bir taraftar vardı. Tek üzüleceğimiz şey onların istedikleri galibiyeti getiremedik." dedi.

Deneyimli teknik direktör sözlerinin devamında; "Bu takım geçen sene şampiyonu olduğu için burada play-off oynadı. Yine şampiyonluk için mücadele edecek bu oyuncular. Tekrar lige döneceğiz ve hedefimiz Avrupa Ligi'ni kazanmak." açıklamasında bulundu. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 106
  • Ali veli 2 hafta önce Şikayet Et
    Uefa ya ,mhk den hakem istediğini söyle okanım.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Git artik git
    Cevapla
  • nitekim 2 hafta önce Şikayet Et
    okan buruk gslilerle alay ediyor. maça doğru düzgün hazırlanmamış hatta maçları yorumlayan youtuberlar kadar bile analiz yapmamış
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Ne laga luga yapıyorsun suçlu sen isen ki sensin gereğinide yap derhal geciktirip daha fazla zarar verme geldin geleli rezil oynuyor takım artık karar verdim yönetimle beraber zerre anlamıyorsunuz futboldan
    Cevapla
  • Mehmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Sen barış Alperi oynatmaya devam et kazanırsın hedefinide ligi ilk 5 te bitirmek olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle