Kriz sürüyor! Galatasaray'ı FIFA ile tehdit ettiler

Geçen sezonun ara transfer döneminde Hannover 96'dan Galatasaray'ın yolunu tutan Derrick Köhn için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Alman ekibi, Köhn'ün ödenmeyen taksitleri sarı kırmızılı ekibi FIFA'ya şikayet etmekle tehdit etti.

GİRİŞ 24.08.2024 16:17 GÜNCELLEME 24.08.2024 16:27
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Geçen sezonun ara transfer döneminde Alman ekibi Hannover 96'dan Galatasaray'a transfer olan Derrick Köhn için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Bild'de yer alan habere göre; Galatasaray, Derrick Köhn için Hannover 96'ya ödemesi gereken 4 milyon euronun tamamını hala ödemedi.

Haberde sarı-kırmızılıların ödemediği kısmın 2.5 milyon eurodan fazla olduğu aktarılırken Hannover 96'nın planının ise Derrick Köhn'ün kalan transfer parasını Galatasaray'dan istemeyerek, futbolcuyu bedelsiz şekilde kadrosuna katmak olduğu belirtildi.



PARA ÖDENMEZSE FIFA'YA ŞİKAYET EDECEKLER


Öte yandan haberde, Galatasaray'ın Köhn'ü satması durumunda Hannover 96'nın bu transferden yüzde 10 pay alacağı ifade edildi.  Alman temsilcisinin Hannover 96'nın Galatasaray'ı transfer ücretinin geri kalanını ödememesi durumunda FIFA'ya şikayet etmekle tehdit ettiği de aktarıldı.

Köhn'ün adı transfer döneminde Spartak Moskova ile anılmış ve Rus ekibinin yaptığı 9 milyon euroluk teklifin reddedildiği belirtilmişti.

Köhn bu sezon Galatasaray formasıyla 3 maça çıktı. 25 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda takımı adına skor katkısı yapamadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Alexde souza 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu uefa fifa daha neyi bekliyorsun gs ye ceza vermen gerekir 2 yıl men vermen gerekir avrupadan men
    Cevapla
  • Emekli vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Sen bizim evladımızsın deyip sırtını sıvazlayın belki yer.
    Cevapla
  • Ali 3 hafta önce Şikayet Et
    Tam bizim işimiz. Neden odemiyorsunuz adamın parasını. Ondan sonra kaç transfer yaptılar. Ayıp ayıp. Kendi önünüzü kendiniz kapatıyorsunuz.
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 3 hafta önce Şikayet Et
    ya aceleniz ne bekleyin sampiyonlar ligine gidersek öderiz
    Cevapla
  • Gslii 3 hafta önce Şikayet Et
    Dursun Özbek o kadar paralar nereye gitti??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle