Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! Oyuncu gelmek istiyor

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'ın sol bek için Club Brugge forması giyen Maxim De Cuyper'i gündemine aldığı ve kulübüne teklif yaptığı öne sürüldü.

GİRİŞ 19.08.2024 20:14 GÜNCELLEME 19.08.2024 20:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor.

Köhn'ün takımdan ayrılma ihtimaline karşı sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Club Brugge forması giyen Maxim De Cuyper için resmi teklifini yaptı. 

10 MİLYON EURO CİVARINDA TEKLİF

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, Belçika Jupiler Pro Ligi ekiplerinden Club Brugge'de forma giyen sol bek Maxim De Cuyper için 10 milyon Euro civarında resmi teklif yaptı. 



TEKLİF KABUL EDİLMEDİ

Haberde, Belçika kulübünün 23 yaşındaki sol bek oyuncusu için yapılan rakamı az buldu ve teklifin revize edilmesini istedi. 

Haberde Sarı-kırmızılı takıma bu transferde Belçika bağlantıları çok kuvvetli olan önemli bir ismin daha yardımcı olduğu aktarıldı ve Maxim de Cuyper'in de Galatasaray'a sıcak baktığı vurgulandı.

Club Brugge ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam eden Belçikalı futbolcu, kulübüyle çıktığı 64 karşılaşmada 5 gol ve 15 asist kaydetti.

Cuyper daha önce Beşiktaş'ın da transfer gündemine gelmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Vatandaş Rıza 3 hafta önce Şikayet Et
    sol bek sağ bek değil depay lazım depay. topu ayağında tutamazsan bekler ne yapsın.
    Cevapla
  • Uzmanı 3 hafta önce Şikayet Et
    Hemen acil depay alınmalı besbelli kör oldu yönetim ve hoca takımın ihtiyacı bu
    Cevapla
  • Mustafa 3 hafta önce Şikayet Et
    İlk iki hafta gösterdi mi GS yinebu sene şampiyon kollanmaya devam ediyor o zaman sorun hakimlerde ya hepsi birlik olup çete kurdu GS için hakimlik yapıyor yada büyük bir şebeke hakimleri esir aldı biz ne dersek onu yapacaksiniz diyorlar temiz futbol adaletli futbol müslümana yakışır bir ülke olalım ezanlar boşuna okunmasin Allah diyelim
    Cevapla
  • idris 3 hafta önce Şikayet Et
    yazdığını oku; ne dediğini kendin de anlamayacaksın. ilk iki haftada Galatasaray'a ne kıyak geçildi. tam aksine son maçta tüm yorumcuların fikir birliğine vardığı gibi; net golü iptal edildi
    Cevapla
  • ALİ KISA 3 hafta önce Şikayet Et
    cicaldau ve morutan denense çok iyi olur diye düşünüyorum, onlarda sache boye gibi olacaklarına inanıyorum
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu çocuğu 20-25den aşağı bırakmazlarki o bile zor, ne 10u. Daha yeni sözleşmesi uzatıldı, büyük potansiyel.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle