Ezeli rakipten Kerem Aktürkoğlu bombası!

Transferin hızlı takımlarından Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak siyah-beyazlılar için gündeme Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu geldi.

GİRİŞ 10.08.2024 13:22 GÜNCELLEME 10.08.2024 13:22
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Beşiktaş transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sol ve sağ kanat arayışları içinde olan siyah beyazlı yönetim her türlü alternatif isimleri masaya yatırıyor. Son olarak Beşiktaş'ın transfer gündemine bir iddiaya göre Galatasaray ve A Milli Takım'ın sol kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ismi geldi. Yıldız oyuncu için çalışmaların başladığı gelen haberler arasında.

KARA KARTAL BEKLEMEDE

Söylentilere göre Galatasaray ile problem yaşayan Kerem Aktürkoğlu için Beşiktaş yönetiminin beklemede olduğu, Kerem'in anlaşma sağlayamaması halinde devreye gireceği bildirildi. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın etik kurallar çerçevesinde hareket edeceklerini ve yıldız oyuncunun kararını bekleyeceklerini yöneticilerine ilettiği söylendi.

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTİYOR

Transferde ses getiren hamleler yapan Beşiktaş, sürpriz bir transferi kolluyor. Beşiktaşlı kurmaylar yıldız futbolcu için yoklama yapacak. Eğer transfer görüşmelerinden olumlu sonuç alınır ise 2026'da sözleşmesi biten 25 yaşındaki yıldız futbolcu yıllar sonra siyah beyazlı formayı giymiş olacak. Ayrıca Beşiktaş sol kanat problemini bir Türk oyuncu ile çözecek.

TERİM OLMAYINCA KEREM İŞİ YATMIŞTI

Öte yandan Mayıs ayında Kerem'in Fatih Terim'le beraber Beşiktaş'a transfer olacağı uzun süre konuşulmuştu. Terim transferi gerçeklesmeyince Kerem Aktürkoğlu işi de rafa kaldırılmıştı.

SPARTAK MOSKOVA HÜLLESİ

Alınan bilgiye göre Kerem'in arzusu çocukluk aşkı Beşiktaş. Kerem, S. Moskova'ya gidecek, ancak bu transfer "hülle" transferi şeklinde olacak. Rus ekibi ya Süper Lig'de sezon başlamadan ya da devre arasında Kerem'i Beşiktaş'a gönderecek. Öte yandan Kerem'in menajeri bu iddiayı yalanladı.

KURMAYLARDAN AÇIKLAMA

Siyah beyazlı kurmaylar da Kerem ismini masaya yatırıp değerlendirmede bulundu. Kerem Aktürkoğlu'nun sarı kırmızılılarla bağlarını koparması halinde transfer edebileceklerini açıkladı.

ERZİNCANSPOR VERMEMİŞTİ

Beşiktaş Erzincan'da iken Kerem Aktürkoğlu'nu istemiş fakat Kerem Aktürkoğlu için verilen rakam beğenilmemişti. Yıldız futbolcu Galatasaray'a gönderilmişti. Genç yıldız son yaşanan olaylardan sonra Kartal'ın gündemine yeniden geldi.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 53
  • velhasıl 4 hafta önce Şikayet Et
    Adam zaten BEŞİKTAŞ lı bırakın gitsin KARA KARTAL a. Ne olduğu belli olmayan bir takımdan EFSANELER le dolu bir takıma gelsin. Zaten Çocukluk aşkı daha ne olsun. Bırakın gitsin küçük enişteyi.....
    Cevapla
  • bjkli 4 hafta önce Şikayet Et
    gelsin tabi iyi yedek olur .. bi melyon topçuya bi melyon gs ye verelim.. hemde tr parası..semihi yedekleyecek bi topçu lazım bize
    Cevapla
  • Avşaroğlu 4 hafta önce Şikayet Et
    Kerem Beşiktaş'a gidemez. Okan aklını başına topla. Gerekirse sen gidersin, bunu bil, akıllı ol.
    Cevapla
  • Rauf 4 hafta önce Şikayet Et
    Gs de 11 e almayacak gibi okan bunu. Bjk de oynayabilir
    Cevapla
  • Ferit 4 hafta önce Şikayet Et
    Kerem her takımda olması gereken futbolcu.Galatasaray'ı ileriye taşıyan topçu,takımın kontra-atak topçusu. Hem genç,hem hızlı,Galatasaray'da kalması gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle