Kadroya alınmamıştı! Zaha için Avrupa'dan transfer itirafı

Galatasaray'da Hatasypor maçının kadrosuna alınmayan Wilfried Zaha ile ilgili transfer açıklaması yapıldı. Fildişi Sahilli yıldızın Premier Lig'de oynamak istediği ve transfer görüşmeleri yaptığı aktarıldı.

GİRİŞ 09.08.2024 20:51 GÜNCELLEME 09.08.2024 21:13
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in son 2 sezondaki şampiyonu Galatasaray, 2024-2025 sezonunun ilk maçına çıkıyor.

RAMS Park'ta 21.00'de başlayacak maç öncesinde teknik direktör Okan Buruk, yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte o sözler:

"Stadımızı çok özlemişiz. En son şampiyonluk kutlamalarında buradaydık. Hafızamızda olan şampiyonluk görüntüsüyle sahaya çıkacağız. Böyle güzel bir stadyum ve atmosferde maç oynamak farklı. Geçen hafta, Türkiye'nin en kötü stadında oynadık. İyi bir takımız. Sezon başına başlamak her zaman zordur. Çok fazla milli oyuncumuz vardı. Onlar da zamanla takıma adapte oluyorlar. Hedefimiz iyi başlamak."

ZAHA AÇIKLAMASI

"Zaha'nın yakın zamanda transfer görüşmeleri vardı. Premier Lig'de tekrar oynamaya sıcak bakıyor. Bugün tesisteydi ama bu tür durumlarda oyuncu kendini riske etmek de istemiyor. Kendisiyle konuştuk. Birlikte kadroda olmamasının daha doğru olduğuna karar verdik." 



ESKİ TAKIMI İLE GÖRÜŞÜYOR


Öte yandan Sky Sports, Zaha'nın eski kulübü Crystal Palace'ın yıldız oyuncunun transferi konusunda Galatasaray ile görüşme yaptığını iddia etti.

31 yaşındaki yıldızın yeni adresinin İngiltere Premier Lig olması beklendiği kaydedildi.

Sarı kırmızılı takımla 42 maça çıkan Fildişi Sahilli futbolcu bu karşılaşmalarda 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Şenol 1 ay önce Şikayet Et
    Bu aralar GS de hangi futbolcular ayakta kalıyor li Zaha kalsın
    Cevapla
  • Wertto 1 ay önce Şikayet Et
    Transfer çalımı adı altında bir hüsran daha
    Cevapla
  • Cimbombom 1 ay önce Şikayet Et
    O koca cüssesiyle 1.50'lik savunmalara karşı bile ayakta kalamayan, adı süperstar kendisi mahalle maçı oyuncusu olan ZAHA'yı övenlere şaşıyorum! Şöyle bir istatistik yapsak "Bir maçta, bir futbolcu kaç kere yere düşebilir?" diye sorsak dünya rekoru kırar. Şut yok, çalım yok, orta yok, pas zaten atamıyor! Ama süperstar! Öyle mi?
    Cevapla
  • Alparslan 1 ay önce Şikayet Et
    Süper yorum
    Cevapla
  • RizeliAli 1 ay önce Şikayet Et
    Aynen öyle
    Cevapla
  • Sevdali Gs 1 ay önce Şikayet Et
    Yalan haber, Zaha Galataya Rest cekti ve Hocayla Kavgali!
    Cevapla
  • Kolombo 1 ay önce Şikayet Et
    Yanındamiydin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle