Galatasaray'ın yeni transferi imzayı attı!
Galatasaray Kulübü, yeni transferi Gabriel Sara'nın imza görüntülerini paylaştı. Paylaşımda, "Türkiye'nin en büyüğüne hoş geldin Gabriel Sara" ifadeleri kullanıldı.
Galatasaray sosyal medya hesabı, yeni transferi Gabriel Sara ile ilgili paylaşım yaptı. Galatasaray'dan yapılan paylaşımda "Türkiye'nin en büyüğüne hoş geldin Gabriel Sara" ifadeleri kullanıldı.
Galatasaray yeni transferi Gabriel Sara için Norwich'e 3 sezona yayılmış 9 eşit taksitle 18 milyon euro ödeneceğini açıklamıştı. Sarı-Kırmızılılar 5 yıllık sözleşme imzaladığı oyuncuya ise her sene için 2.750 milyon euro ücret edeneceğini bildirmişti.
"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜNE HOŞ GELDİN GABRIEL SARA"
Öte yandan Galatasaray sosyal medya hesabı bu sabah Gabriel Sara'yla için bir Paylaşım daha yaptı.
Sarı-Kırmızılılar paylaşımda "Türkiye'nin en büyüğüne hoş geldin Gabriel Sara" ifadelerini kullandı. Brezilyalı futbolcu, Galatasaray'da 20 numaralı formayı giyecek.
GABRİEL SARA KİMDİR?
Gabriel Sara, 26 Haziran 1999 yılında dünyaya geldi. EFL Championship kulübü Norwich City'te orta saha oyuncusu olarak oynayan Brezilyalı profesyonel futbolcudur. Sara, Sao Paulo'da ofansif orta saha oyuncusu olarak görev yapmıştır.
Sao Paulo formasıyla ilk maçına 3 Aralık 2017'de Brezilya Şampiyonası'nda Bahia ile 1-1 berabere kaldıkları maçta çıktı. Gabriel Sara, 2022 yılında Sao Paulo'dan ayrıldı. Kulüpte geçirdiği süre boyunca 120 maçta oynadı ve 17 gol attı.
15 Temmuz 2022'de, EFL Championship kulübü Norwich City, Sara için Sao Paulo ile 6 milyon euro transfer ücreti artı ek ödemeler konusunda anlaştı ve oyuncu 2026 yılına kadar sürecek bir sözleşmeye imza attı.
Türkiye'nin en büyüğüne hoş geldin Gabriel Sara! ️ pic.twitter.com/J0XmXNTaVy
— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) August 5, 2024
Gabriel Sara, Norwich formasıyla ilk maçına 6 Ağustos 2022'de Wigan Athletic ile 1-1 berabere kaldıkları maçta, sakatlanan Max Aarons'un yerine oyuna girerek çıktı. Norwich adına ilk golünü Preston North End'e karşı 3-2 kaybettikleri maçta attı ve üç hafta sonra Carrow Road'da Stoke City'e karşı 3-1 kazandıkları maçta tekrar gol attı.
Gabriel Sara, 14 Şubat 2023'te Hull City'ye karşı 3-1 kazandıkları maçta yine gol attı ve ardından Canaries'in Cardiff City'ye karşı 2-0 kazandıkları maçta ve play-off kovalayan Millwall'a karşı deplasmanda 3-2 kazandıkları maçta galibiyet golünü kaydederek üst üste iki maçta gol attı.
2023–24 sezonunun ilk ayında bir gol ve iki asist yapan Sara, Ağustos ayı için EFL Championship Ayın Oyuncusu ödülüne layık görüldü.
-
Poyraz 10 ay önce Şikayet Et18 Milyon Euroluk Çok Büyük Kazık Yedik 2.Lig Futbolcusu na Bu Para Verilir Mi GS Yönetimi Bu Fiyasko Elinizde Fena PatlıyacakBeğen
-
Gsli 10 ay önce Şikayet EtYahu beşiktaşlılar ne abarttı büyük bir kere yenilince artık ömür boyu konuşurlar lig de de aynı performans ı diğer takımlara da gösterin de lig canlansın olmuyor böyle tek galatasaray İn oynadığı lig ilk fırsatta da 5 atarız size görür sünüz sizde büyüğüBeğen
-
Misafir 10 ay önce Şikayet EtBu paraları bu kulüpler nereden nasıl ödeyeceklerBeğen
-
nitekim 10 ay önce Şikayet Ethayırlı olsunBeğen Toplam 2 beğeni
-
MERDOĞAN 10 ay önce Şikayet EtTürkiye'nin en büyüğü 0 Beşiktaş 5Beğen Toplam 1 beğeni
-
Galatasaray 10 ay önce Şikayet Et18 temmuz 1997 TSYD kupası Galatasaray: 6 8eşiktaş : 0 Fazla gaza gelmeyin siz şanslıydınız beceri anlamında geçen sene 50 puanlık fark attığımız takımdan farkınız yok. Hade şimdi salıncağa bininBeğen Toplam 1 beğeni
-
misafir 10 ay önce Şikayet Etyaw bir sene ağlayıp durdunuz,teselli ikramiyesi olarak dusununBeğen Toplam 4 beğeni