Galatasaray, yeni orta sahasını duyurdu! İşte ödenecek rakam

Son dakika haberi: Galatasaray, Gabriel Sara'nın transferi için Norwich'le anlaşmaya varıldığını açıkladı.

GİRİŞ 04.08.2024 23:06 GÜNCELLEME 05.08.2024 10:48
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Galatasaray, Gabriel Sara'nın transferi için Norwich'le anlaşmaya varıldığını açıkladı.

25 yaşındaki oyuncu Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray, Gabriel Sara için Norwich City'ye 3 sezona yayılmış 9 eşit taksitte 18 milyon Euro ödeneceğini açıklarken Brezilyalı oyuncunun ise yıllık 2.75 milyon euro maaş alacağını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

ESKİ KULÜBÜNE VEDA ETTİ

Diğer yandan Gabriel Sara, Norwich City'ye veda etti. İngiliz ekibinin paylaştığı videoda Brezilyalı futbolcu, "Burada oynamak bir onurdu ve burada her zaman hoş karşılandım. Geçirdiğim zamanda Norwich ailesinin bir parçası gibi hissettim. Buradaki her maç harikaydı. Kulübe ve taraftarlara en iyi dileklerimi sunuyorum, onları çok seviyorum." ifadelerini kullandı.



GABRİEL SARA KİMDİR?


Gabriel Sara, 26 Haziran 1999 yılında dünyaya geldi. EFL Championship kulübü Norwich City'te orta saha oyuncusu olarak oynayan Brezilyalı profesyonel futbolcudur. Sara, Sao Paulo'da ofansif orta saha oyuncusu olarak görev yapmıştır.

Sao Paulo formasıyla ilk maçına 3 Aralık 2017'de Brezilya Şampiyonası'nda Bahia ile 1-1 berabere kaldıkları maçta çıktı. Gabriel Sara, 2022 yılında Sao Paulo'dan ayrıldı. Kulüpte geçirdiği süre boyunca 120 maçta oynadı ve 17 gol attı.

15 Temmuz 2022'de, EFL Championship kulübü Norwich City, Sara için Sao Paulo ile 6 milyon euro transfer ücreti artı ek ödemeler konusunda anlaştı ve oyuncu 2026 yılına kadar sürecek bir sözleşmeye imza attı.

Gabriel Sara, Norwich formasıyla ilk maçına 6 Ağustos 2022'de Wigan Athletic ile 1-1 berabere kaldıkları maçta, sakatlanan Max Aarons'un yerine oyuna girerek çıktı. Norwich adına ilk golünü Preston North End'e karşı 3-2 kaybettikleri maçta attı ve üç hafta sonra Carrow Road'da Stoke City'e karşı 3-1 kazandıkları maçta tekrar gol attı.

Gabriel Sara, 14 Şubat 2023'te Hull City'ye karşı 3-1 kazandıkları maçta yine gol attı ve ardından Canaries'in Cardiff City'ye karşı 2-0 kazandıkları maçta ve play-off kovalayan Millwall'a karşı deplasmanda 3-2 kazandıkları maçta galibiyet golünü kaydederek üst üste iki maçta gol attı.

2023–24 sezonunun ilk ayında bir gol ve iki asist yapan Sara, Ağustos ayı için EFL Championship Ayın Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Vergi ödemeye para yok transfere para çok.Ne ala düzen.
    Cevapla
  • Doğrucu 1 ay önce Şikayet Et
    Ulan beş yedikten sonra dünya aleme rezil olduktan sonra kimi alırsanız alın, kimsenin umurunda değilsiniz. Rezil ettiniz her şeyi rezil
    Cevapla
  • Cimbom 1 ay önce Şikayet Et
    Biz satarken beş ona veriyoruz alırken ondan yirmiden alıyoruz Buda tete gibi balon çıkacak yoksa iyi Brezilyalıları bize bırakırlarmı
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    6 ya al 18 e sat iyi transfer
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Dünya savas haalinde ve futbol takimlari haalaa transfer pesindeler. Inanilir gibi degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle