Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da!

Galatasaray, Championship ekibi Norwich City'den dün Gabriel Sara'yı kadrosuna kattı. Brezilyalı futbolcu, transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 04.08.2024 00:47 GÜNCELLEME 04.08.2024 09:48
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Championship ekibi Norwich City'den Gabriel Sara'yı kadrosuna kattı.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Sarı kırmızılılar, İngiliz ekibi ile transfer konusunda el sıkıştı ve Brezilyalı oyuncu ile de 5 yıllık anlaşma sağladı.



18 MİLYON EURO BONSERVİS

Haberde Galatasaray'ın Gabriel Sara transferi için Norwich City'e 18 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği aktarıldı. Sarı-kırmızılı takımın bonservis bedelini taksitler halinde yıllara yayacağı belirtildi.

İSTANBUL'A GELDİ

Brezilyalı orta saha oyuncusu, transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul'a da geldi. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde karşılanan futbolcunun uçaktan forma ile indiği görüldü. Galatasaray'ın kısa süre içinde oyuncuyu sağlık kontrollerinden geçirerek transferi resmileştirmesi bekleniyor.

Gabriel Sara geçen sezon İngiltere Championship'te mücadele eden Norwich City'de 53 resmi maça çıktı. Sara, bu müsabakalarda 14 gol atarken, 13 kez de asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 111
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Hatay ters gelir gsye 5 te burdan
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Şurdaki yorumlara bakıyorum da Gslisi dahil futboldan anlayan çokaz..GS hep sezon öncesi çok yükleme yapıyor.. yavaş yavaş tam fit oluyor..takım 1. Dakika geriye tesadüfen düşünce zaten hazır değil o hâlde bile rakibi kapatıp kontra atağa mahkum etti..2-3 hafta sonra görelim..kim neymiş..geçen senede gördük..
    Cevapla
  • bbbbb 1 ay önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bir çöp daha kimin cebine gitti acaba dövizler
    Cevapla
  • ersyn 1 ay önce Şikayet Et
    kerem varken okan kim alinirsa alinsin oynatmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle