Orta sahada rota Pep'in City'sine döndü! İşte G.Saray'ın istediği yıldız

Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Scott McTominay için Manchester United'a yaptığı 12.6 milyon sterlinlik teklifin reddedildiği ve sarı kırmızılıların rotayı Manchester City'den Kalvin Phillips'e çevirdiği öne sürüldü.

Orta sahada rota Pep'in City'sine döndü! İşte G.Saray'ın istediği yıldız
Orta sahada rota Pep'in City'sine döndü! İşte G.Saray'ın istediği yıldız
GİRİŞ 02.08.2024 21:14 GÜNCELLEME 02.08.2024 21:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Orta saha transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray'da gündeme Manchester City'de Pep Guardiola'nın kadroda düşünmediği Kalvin Phillips geldi.

İngiliz gazetesi The Sun'ın haberine göre; City'nin Temmuz 2022'de 45 milyon sterline Leeds United'dan kadrosuna kattığı ancak beklenen verimi alamadığı Phillips, Galatasaray'ın transfer listesinde yer alıyor.

Haber detayında, geride kalan sezonun ikinci yarısını West Ham'da kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki oyuncuyu bu sezon da teknik direktör Guardiola'nın kadroda düşünmediği ve İngiliz futbolcuya takım arandığı bilgisi verildi.



MCTOMİNAY TEKLİFİ KABUL GÖRMEDİ

Haberde, Galatasaray'ın Scott McTominay için Manchester United'a yaptığı 12.6 milyon sterlinlik teklifin reddedildiği ve bu yüzden Phillips transferi için yarışa dahil olduğu vurgulandı.

İngiliz futbolcuya Sarı-kırmızılı takımın yanı sıra Roma, Leipzig ve Salzburg'un da talip olduğu iddia edildi.

İngiliz orta saha, geçen sezon 20 resmi maçta forma giydi ve 1 kez fileleri havalandırdı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Pasha 1 ay önce Şikayet Et
    oynamayan adamı alın getirin süper bir transfer çalışması dursunun başkan olduğu yonetimden de bu beklenir
    Cevapla