Norwich City, Galatasaray'ın tekifini reddetti!

Galatasaray'ın Norwich City forması giyen Gabriel Sara için yaptığı ilk teklif reddedildi. Norwich, teklifin arttırılmasını istiyor.

Norwich City, Galatasaray'ın tekifini reddetti!
Norwich City, Galatasaray'ın tekifini reddetti!
GİRİŞ 30.07.2024 19:49 GÜNCELLEME 30.07.2024 20:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Zenit forması giyen Wendel'de istediği sonucu alamayan ve orta saha transferi için alternatif isimlere yönelen Galatasaray, İngiltere Championship ekiplerinden Norwich City'de forma giyen Gabriel Sara'yı kadrosuna katmak istiyor. 

Sport Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray'ın Norwich City forması giyen Gabriel Sara için yaptığı ilk teklif reddedildi. Norwich, teklifin arttırılmasını istiyor.

2022/23 sezonunun başında Sao Paulo'dan Norwich'e transfer olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, İngiliz ekibinin forması ile toplamda çıktığı 96 karşılaşmada 21 gol ve 17 asistlik performans sergiledi. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • talat 1 ay önce Şikayet Et
    işin kaynağına gitsenize. brezilyada yokmu bir tane adamınız.
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Bizim takimlar elindeki futbolcuyu çok yüksek meblalara satmak istiyor ama alirkende çok ucuz ama kaliteli futbolcu olsun istiyor sancezi verin bakalım 10 Euro ya olurmu o zaman paraya kiyacan alacan GS
    Cevapla
  • net 1 ay önce Şikayet Et
    mertens 8 numara oynar hepsinden de iyi oynar
    Cevapla