Galatasaray'dan Hamit Altıntop açıklaması!

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Hamit Altıntop'un sportif direktörlüğe getirileceği iddiasını yalanladı.

Galatasaray'dan Hamit Altıntop açıklaması!
Galatasaray'dan Hamit Altıntop açıklaması!
GİRİŞ 23.07.2024 13:29 GÜNCELLEME 23.07.2024 13:29
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Milliyet'ten Nevzat Dindar'a açıklamalarda bulundu.

Hamit Altıntop'u sportif direktörlüğe önerdiği iddiasına cevap veren Metin Öztürk, "Futboldan sorumlu yöneticilerimiz İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş'tir. Benim alanım değil." şeklinde konuştu.

Kardeşi Çetin Öztürk'ün, Dursun Özbek'in danışmanı olarak göreve başlamasıyla ilgili konuşan Metin Öztürk, "İki dönem Kürek Federasyonu başkanlığı yaptı. Kürek şubesiyle ilgili bir danışmanlık. Ücret alması ise söz konusu olamaz. Bu şube Bora Bahçetepe'ye bağlı. Başkanın birçok danışmanı olabilir" diye konuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Kartal 1 ay önce Şikayet Et
    Paçalarından kibir akan kendini beğenmiş insandan fayda gelmez gitsin egosunu başka yerde tatmin etsin! Yeni gelen jenerasyon Allah izin verirse başarılı olacak ve bu başarıya konmasını istemiyordum kovmaları iyi oldu.
    Cevapla
  • Ali Veli 1 ay önce Şikayet Et
    Avrupa şampiyona da ilk 8 girdik yönetimde hamit kadroda vardı Alman Antrenör le de çalıştı Başarı için Gerektiğinde montelloyla devam etti ve orta da başarı da var
    Cevapla
  • Ekrem 1 ay önce Şikayet Et
    Hamit olmasaydı milli takımın final oynaması içten bile değildi. Forvetsiz oynattı milli takımı. Galatasaraylı futbolcuları Avrupa'ya pazarlamak uğruna takımında oynamayan karı milli takımda oynattı
    Cevapla
  • Karakartal 1 ay önce Şikayet Et
    Milli takıma mahvetti TÜRKİYEDE işi yok almanyaya gitsin.
    Cevapla
  • abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    la gönderin gitsin almanyaya
    Cevapla
  • Muhammed 1 ay önce Şikayet Et
    Su Hamiti savunanlar uyrugu neredi merak ettim ya bu adam yakin zamanda milli takimin bana ihtiyaci var benim yok diyen bu ukala degilmiydi bu soz anlasilan sizi hic etkilememis.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle