Guela Doue transferi olmamıştı! Galatasaray yeniden harekete geçti

Galatasaray'da Guela Doue'nin transferinin olumsuz sonuçlanmasının ardından rota yeniden Elias Jelert'e döndü.

GİRİŞ 22.07.2024 11:26 GÜNCELLEME 22.07.2024 11:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray, sağ bek transferinde uzun süre uğraş verdiği Guela Doue için mutlu sona ulaşamadı.

Sarı-kırmızılıların yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu, Doue'nin transfer gündemlerinden çıktığını açıkladı. Hatipoğlu, "Doue'nin yakınındaki kişiler, her geçen gün farklı taleplerle süreci biraz daha zora soktular. Burası Galatasaray Spor Kulübü. Bir transfer gerçekleşecekse kurallar ve şartlar var. Bu noktalar zorlandığı için transfer uzadı. Listemizdeki oyunculardan biriydi. Ancak gelinen noktada bu talepler artık Galatasaray Spor Kulübü'nün görüşmeleri sonlandırması gerektiği noktasına getirdi. Üzgünüz. Bu saatten sonra Galatasaray'ın transfer listesinde Doue bulunmuyor." dedi.

ROTA YENİDEN JELERT

Galatasaray, Doue transferinde yaşanan bu olumsuzluğun ardından daha önce de girişimlerde bulunduğu Elias Jelert'e yeniden yöneldi. Sarı-kırmızılı takımın, Kopenhag forması giyen Jelert'in transferi için bu hafta temaslarına hız vermesi bekleniyor.

KOPENHAG AÇIKLAMIŞTI

Kopenhag, 21 yaşındaki Jelert için geçtiğimiz hafta, "Elias Jelert'in Galatasaray Sportif A.Ş.'ye olası bir transferi hakkında piyasada söylentiler ortaya çıktı. F.C. Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray Sportif A.Ş.'den bir teklif alındığını doğrulayabilir. Taraflar arasındaki görüşmeler halen devam etmektedir ve bir anlaşmaya varılacağı kesin değildir. Nihai bir anlaşmaya varılması halinde bir şirket duyurusu yapılacaktır." şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • nitekim 1 ay önce Şikayet Et
    bu adam çöp umarım almazlar
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Erden Timur,un İş Bitiriciliğini Çok Arayacağız Kimse Galatasarayı Eğlence Edemez
    Cevapla
  • zuzu 1 ay önce Şikayet Et
    danimarkali futbolcular daha karakterli oluyor
    Cevapla
  • Cimbombom 1 ay önce Şikayet Et
    Erden Timur'un ayrılmasıyla birlikte GS'nin berbat transfer politikaları yeniden günyüzüne çıktı. :) Artık transferin son gününde Becali bize iki üç tane beş para etmez romen kitler.
    Cevapla
  • Muallim 1 ay önce Şikayet Et
    Transferde en başarısız takım. Ne oyuncu almayı biliyor ne de satmayı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle