Barış Alper Yılmaz için dünya devinden rekor bonservis
Barış Alper Yılmaz için Liverpool'un devrede olduğu iddia edildi. İngiliz ekibinin bu transfer için Süper Lig tarihine geçecek bir bonservis ödemeye hazır olduğu ifade ediliyor.
GİRİŞ 22.07.2024 09:49
GÜNCELLEME 22.07.2024 15:52
Galatasaray'da birçok mevkide gösterdiği başarılı sezonun ardından Avrupa devlerinin radarına giren Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'te de değerine değer kattı.
Transfermarkt verilerine göre Barış Alper Yılmaz, EURO 2024 sonrası değerini 3 milyon euro artırarak 20 milyon euroluk piyasa değerine ulaştı.
Aston Villa, West Ham United, Brighton ve Borussia Dortmund ile de adı anılan Barış Alper Yılmaz'a Liverpool'un ciddi ilgisinin olduğu belirtildi.
Fanatik'te yer alan habere göre, Liverpool'un bu transfer için 30 milyon euroyu gözden çıkarmaya hazır olduğu konuşuluyor.
Barış Alper Yılmaz geçen sezon Galatasaray formasıyla 55 maça çıktı. 24 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 7 gol ve 12 asistlik performans gösterdi.
YORUMLAR 76
-
mehmet 11 ay önce Şikayet Etsallamak bedava...barış avrupa maçlarımızda forvetti ne asisti var ne gloü ...adamlar salamak mı para versinler.bal yapmayan arı.Beğen Toplam 2 beğeni
-
mehmet 11 ay önce Şikayet Etbalon alper. medyanın şişirmesiyle barış yukarı barış aşağı. yalandan kim ölmüş kiBeğen
-
TrgtKNK 11 ay önce Şikayet EtBoğuşmaktan başka bir şey yapmıyor. Avrupada oynayamaz. ikinci boey vakası olur.Beğen
-
Redmond'un eniştesi 11 ay önce Şikayet Etpeki liverpool yönetiminin bundan haberi var mı?"-":)Beğen Toplam 3 beğeni
-
Muallim 11 ay önce Şikayet EtBarış da satılırsa gs ligde ilk 5'e giremez. Transfer yapamayan bir yönetim var. Takım ocak-şubat gibi ancak hazır olur. Fb puanları siler süpürür.Beğen Toplam 1 beğeni