Barış Alper Yılmaz için dünya devinden rekor bonservis

Barış Alper Yılmaz için Liverpool'un devrede olduğu iddia edildi. İngiliz ekibinin bu transfer için Süper Lig tarihine geçecek bir bonservis ödemeye hazır olduğu ifade ediliyor.

GİRİŞ 22.07.2024 09:49 GÜNCELLEME 22.07.2024 15:52
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da birçok mevkide gösterdiği başarılı sezonun ardından Avrupa devlerinin radarına giren Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'te de değerine değer kattı.

Transfermarkt verilerine göre Barış Alper Yılmaz, EURO 2024 sonrası değerini 3 milyon euro artırarak 20 milyon euroluk piyasa değerine ulaştı.

Aston Villa, West Ham United, Brighton ve Borussia Dortmund ile de adı anılan Barış Alper Yılmaz'a Liverpool'un ciddi ilgisinin olduğu belirtildi.

Fanatik'te yer alan habere göre, Liverpool'un bu transfer için 30 milyon euroyu gözden çıkarmaya hazır olduğu konuşuluyor.

Barış Alper Yılmaz geçen sezon Galatasaray formasıyla 55 maça çıktı. 24 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 7 gol ve 12 asistlik performans gösterdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    sallamak bedava...barış avrupa maçlarımızda forvetti ne asisti var ne gloü ...adamlar salamak mı para versinler.bal yapmayan arı.
    Cevapla
  • mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    balon alper. medyanın şişirmesiyle barış yukarı barış aşağı. yalandan kim ölmüş ki
    Cevapla
  • TrgtKNK 1 ay önce Şikayet Et
    Boğuşmaktan başka bir şey yapmıyor. Avrupada oynayamaz. ikinci boey vakası olur.
    Cevapla
  • Redmond'un eniştesi 1 ay önce Şikayet Et
    peki liverpool yönetiminin bundan haberi var mı?"-":)
    Cevapla
  • Muallim 1 ay önce Şikayet Et
    Barış da satılırsa gs ligde ilk 5'e giremez. Transfer yapamayan bir yönetim var. Takım ocak-şubat gibi ancak hazır olur. Fb puanları siler süpürür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle