Ve Galatasaray transferi resmen bitirdi: İşte maliyeti

Galatasaray, sağ bek konusunda mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılıların Guela Doue ve kulübü Rennes ile her konuda anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

GİRİŞ 19.07.2024 12:28 GÜNCELLEME 19.07.2024 16:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray, sağ bek konusunda kararını verdi. Sarı-kırmızılılar, Guela Doue ve takımı Rennes ile her konuda anlaşmaya vardı.

NTV Spor'un haberine göre; Galatasaray, Guela Doue transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, futbolcu ve takımı Rennes ile her konuda anlaşma sağladı.



7.5 MİLYON EURO ÖDENECEK

Haberde yönetimin teknik heyet kararı ile tercihini Jelert yerine Doue'den yana kullandığı ifade edilirken Galatasaray'ın 21 yaşındaki futbolcu için 7.5 milyon euro bonservis ödeyeceği de aktarıldı.

Guela Doue ise yıllığı 1.2 milyon eurodan 4 senelik sözleşmeye imza atacak. Fildişi Sahilli sağ bek, kısa süre içerisinde sağlık kontrollerinden geçerek takıma katılacak. 

Rennes altyapısında yetişen Guela Doue geçen sezon 34 maçta forma giydi ve 4 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Yusuf uzun 1 ay önce Şikayet Et
    7.5 üroloji çok alt yapıdan genç yetiştirin okan hoca iyide genç oyuncu oynatmiyor
    Cevapla
  • Nuri er 1 ay önce Şikayet Et
    34 maçta 4 asist süper istatistik Türk futbolcu alsa ondan fazla işe yarar. Yabancılara boşuna para ödeniyor. Bu sene Galatasarayın gönderdiği futbolcu fenerbahçeyi geçti
    Cevapla
  • Serkut 1 ay önce Şikayet Et
    Sacha boey 5 gol 8 asistle oynuyordu zaten scout imparatoru !
    Cevapla
  • ihtiyar 1 ay önce Şikayet Et
    7.5m vermek için iyi bir sebebiniz vardır ama daha önemlisi dua edin de hakkını versin, zaten verecek çok hesabınız var üzerine bir kaç daha atmayın. nasılsa sizin paranız değil diye düşünmemezlik etmeyin çıkar aheste aheste.
    Cevapla
  • Vatandaşk 1 ay önce Şikayet Et
    GS sağ-sol bek alıyorsa uçaktır muhtemelen
    Cevapla
  • cano 1 ay önce Şikayet Et
    Kulüpler Bu Paralari Ödemek icin ilet Fiyatlarina REKOR ZAM YAPIYO yazik TÜRKIYEDE O PARAYLA ALTYA Tesis yap Futbolcu yetisdir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle