Wendel için Zenit'le pazarlıklar başladı!

Galatasaray rotasını Rusya'ya çevirdi, Zenit'le temaslara başladı. Galatasaray, Brezilyalı orta saha oyuncusu Wendel için vites yükseltti.

GİRİŞ 15.07.2024 10:12 GÜNCELLEME 15.07.2024 10:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Zenit forması giyen Brezilyalı Wendel arasındaki flört, gündemi meşgul etmeye başladı.

Brezilyalı Fred'in geçen sezon Fenerbahçe'de yarattığı pozitif etkiyi gören sarı-kırmızılılar, kalite olarak Fred'e benzettikleri Wendel için temaslarını sıklaştırdı.

SON MAÇINA DAMGA VURDU

2020'den beri Rusya'da kariyerini sürdüren Sambacı 8 numara, Zenit'in Krasnodar'ı 4-2 yenerek Rusya Süper Kupası'nı kazandığı finale 1 gol - 2 asistle damgasını vurdu.

MALİYET DÜŞÜRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR

26 yaşındaki Wendel'in piyasa değeri 20 milyon Euro. Galatasaray cephesi ise hem Zenit hem de oyuncunun menajeri ile görüşüp bonservisi düşürmeye çalışıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Yerli ve Milli 1 ay önce Şikayet Et
    Hep alamayacakları oyunculara yönelip zaman kaybediyorlar sonunda takım bulamayan elde kalan işe yaramaz birilerini getirecekler.
    Cevapla