Barış Alper Yılmaz'ı isteyen Avrupa devi için ilk resmi açıklama!

Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, 3 yıl önce Galatasaray'a sattıkları Barış Alper Yılmaz'a dair konuştu. Tahiroğlu, Barış'ı isteyen Avrupa ekibini açıklarken, milli futbolcunun bonservisine dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

GİRİŞ 10.07.2024 09:58 GÜNCELLEME 10.07.2024 10:10
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Galatasaray ve milli takımın yıldızı Barış Alper Yılmaz, geçirdiği iyi sezonun ardından EURO 2024'teki performansıyla da adından söz ettirmişti.

Adı transfer dedikodularına da karışan Barış Alper Yılmaz için Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu'ndan flaş açıklamalar geldi.

"YÜZDE 20 PAYIMIZ VAR" 

Akşam Gazetesi'ne konuşan Sedat Tahiroğlu, Barış Alper Yılmaz'ın bir sonraki satışından yüzde 20 payları olduğunu belirtti ve "Galatasaray'dan konuyla ilgili görüşme talebi gelmedi" ifadesini kullandı.

"NURİ ŞAHİN'İN BARIŞ ALPER'İ İSTEDİĞİNİ KESİNLİKLE BİLİYORUM"

Barış Alper Yılmaz'ı isteyen takımlara da değinen Tahiroğlu, "Liverpool istiyor, Arsenal istiyor diye duyuyorum ama Nuri Şahin'in istediğini kesinlikle biliyorum" dedi.

BARIŞ ALPER YILMAZ'IN BONSERVİSİ

Milli futbolcunun bonservisine dair de konuşan başkan, "50 milyon euro fiyatın çıkacağını sanmıyorum. 30 milyon euro civarında bir rakama satılabilir." şeklinde konuştu.

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ı 2021-22 sezonu başında Ankara Keçiörengücü'nden 2.1 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Ali Aksoy 2 hafta önce Şikayet Et
    Barış ve Arda iyi futbolcular.Ancak şu anda premier ligde ve La Liga da rahatlıkla oynayacak tek futbolcu Ferdi Kadıoğlu.
    Cevapla
  • sasin 2 hafta önce Şikayet Et
    barış çok güçlü bir futbolcu ancak bitiricilik konusunda eksiği var
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz kimsenin istediği yok en azında sizin dediğiniz rakama üç beş maç iyi oynamış birine Avrupalı kulüpler bu kadar para vermez fener bahçede İsmail vardı iki maç oynadı çocuğu yaptınız Ronaldo sonra fııısssss
    Cevapla
  • Yani 2 hafta önce Şikayet Et
    1 tane adam geçip pozisyon yarattı mı ? O zaman olurdu
    Cevapla
  • bbbbb 2 hafta önce Şikayet Et
    Yok 100 milyon euro, çöp.
    Cevapla
  • Jordan 2 hafta önce Şikayet Et
    Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
    Cevapla
  • Cimbombom 2 hafta önce Şikayet Et
    Ne kadar da zorunuza gidiyor ama :)) çok eğleniyoz lan sizi böyle görünce :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle