Okan Buruk, ABD ve S.Arabistan'dan talipleri olan Ziyech için kararını verdi!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un ABD ve Suudi Arabistan'dan talipleri olan Hakim Ziyech için son kararını verdiği iddia edildi.

GİRİŞ 23.06.2024 11:45 GÜNCELLEME 23.06.2024 11:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geride bıraktığımız sezon şampiyonluk yarışındaki son haftalarda Galatasaray'a büyük katkı sağlayan Ziyech'e 2 talip var.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hakim Ziyech'in ayrılığını kesinlikle istemiyor.

Deneyimli hocanın yeni sezon kadro planlamasında futbolcuya göre yaptığı belirtildi. Öte yandan Ziyech'in de Galatasaray'da kalmaya sıcak baktığı ve kariyerini Türkiye'de sürdürmek istediği iddia edildi.

Ziyech geride kalan sezonda Galatasaray formasıyla 23 maça çıktı. Faslı futbolcu bu karşılaşmalarda 8 gol ve 4 asistlik performansa imza attı.

KAYNAK: FANATİK
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Gsli 3 ay önce Şikayet Et
    Gönderin gitsin.istikrar yok.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bırakın gitsin. Lazım değil.
    Cevapla
  • nitekim 3 ay önce Şikayet Et
    okan buruk filan hikaye kimse kusura bakmasın bir kaç maç Ziyech bir kaç maç İcardi bir kaç maç Mertens birkaç maç Muslera bir kaç maç Zaha birkaç maç Barış Alper Yılmaz olağanüstü goller atıp maçı aldılar. okan buruk şunu yaptı da Gs maçı kazandı diyebileceğimiz kaç maç var zaten rakipler güçsüz. zorlandığı zamanda işte Yıldızlar maçları aldılar
    Cevapla
  • Doğrucu 3 ay önce Şikayet Et
    Galatasarayın daha iyisine ihtiyacı var
    Cevapla
  • Galatasaraylı 3 ay önce Şikayet Et
    Talibi varsa satın gitsin. Yürüyerek top oynama çağı bitti. Koşan adam alın yerine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle