Okan Buruk kararını verdi: Kiradan dönen isim takımda kalıyor

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonu Rams Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Leo Dubois ile ilgili Okan Buruk kararını verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, Fransız oyuncuyu takımda tutarak sağ ve sol bek mevkilerini yedeklemeyi planlıyor.

GİRİŞ 18.06.2024 10:00 GÜNCELLEME 04.09.2024 17:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Son şampiyon Galatasaray'da yeni sezonun kadro planlaması yapılıyor.

Sezona yine iddialı ve derinlikli bir takım oluşturarak başlamak isteyen sarı-kırmızılılar, bu doğrultuda geçtiğimiz sezonu Rams Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Leo Dubois için de karar aldı.



KADRODA TUTULACAK

Gelen haberlere göre Galatasaray, Okan Buruk'un da onayı ile Leo Dubois'yı kadroda tutmak istiyor.

Tecrübeli oyuncu, savunmanın her iki tarafında forma giymesi nedeniyle önemli bir seçenek olarak görüldüğünden kadro rotasyonunda yer alması düşünülüyor.

Leo Dubois, geçen sezon Başakşehir formasıyla 31 maça çıktı. Bu süreçte 1 gol atan tecrübeli futbolcu, 4 kez de gol pası verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • ali icer 3 ay önce Şikayet Et
    dogru bir karar.gecen sene olsaydi.sparta prag elenmezdi.
    Cevapla
  • Yok 3 ay önce Şikayet Et
    Bu sene fenerbahçe çok iddialı José mourinho gibi hoca alıp yıldız transferler yaparken Biz hala 31 maçta 1 gol 4 asist yapan oyuncuları alıyoruzve daha doğru düzgün Bi yıldız transferi yapamadık fener felix le anlaşmasını José mourinho reddediyor bu sezon nasıl olacak bilmiyorum.
    Cevapla
  • kenan 3 ay önce Şikayet Et
    Erden timur geçen sene berbat bir transfer dönemi geçirdi. Okan hocaya dua etsin. Gönderilme sebebide budur bence. Gs başarısız olanı yollar. İster başkan ister erden bey.
    Cevapla
  • Sakin 3 ay önce Şikayet Et
    Bu senede aynı hikaye as solistler kampa gelmez. Transferler tezgahta kalan kelek mallardan alırlar onlarda kamptan çok sonra gelir. Fener ezer geçer şampiyonlar ligine kalabilrsekde avaraj takımı oluruz
    Cevapla
  • Gariban ciftci 3 ay önce Şikayet Et
    Doğru geçen senede aynısı olmuştu. Ama ezilen taraf fener olmustu.
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 ay önce Şikayet Et
    Erden Timurum yokluğu kendini göstermeye başladı beğenilmeyip gönderikenler kıymete bindi demekki hüsran sezonu olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle