Galatasaray'dan dev hamle! Tüm imkanlar seferber edilecek

Galatasaray, Nice'de forma giyen Fransız milli futbolcu Khephren Thuram için tüm şartları zorlama kararı aldı.

GİRİŞ 11.06.2024 10:05 GÜNCELLEME 11.06.2024 10:45
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray, geçen sezon en çok sıkıntı çektiği iki bölgeden biri olan orta sahanın göbeği için dünyanın sayılı oyuncularından birini istiyor.

Sarı-kırmızılı ekip orta saha arayışları doğrultusunda çarpıcı bir ismi gündemine aldı. Nice'de forma giyen Khephren Thuram'ı listesine alan Galatasara, Okan Buruk'un çok istediği yıldız için tüm girişimlere başladı.

15 MİLYON EURO'YA BİTEBİLİR

35 milyon Euro piyasa değeri olan Thuram'ın transferinin, sözleşmesinin son yılına girmesi sebebiyle 15 milyon Euro bandında bir bedelle sonuçlanabileceği iddia ediliyor.

DEV TAKIMLAR PEŞİNDE

Avrupa'dan çok ciddi talipleri bulunan Fransız milli oyuncu için, Barcelona, Roma, Manchester United gibi pek çok dünya devinin sırada olduğu biliniyor.

KHEPHREN THURAM KİMDİR?

Henüz 15 yaşındayken Monaco altyapısına transfer olan Thuram, altyapı eğitimini tamamladıktan 2 yıl sonra bonservissiz bir şekilde Nice takımına transfer oldu. Burada gösterdiği üstün performans ile Fransa Milli Takımı'na kadar yükselen Khephren Thuram, mevkisinde dünyanın sayılı isimlerinden biri olarak anılıyor.

1.92 boyundaki ve 23 yaşındaki Fransız oyuncu, geçtiğimiz sezon Nice formasıyla çıktığı 29 resmi maçta 1 gol 1 asistlik performans gösterdi.

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Okan buruk 1 ay önce Şikayet Et
    Ben thuramı takımda görmek isterim thuramı almak için elimizden geleni yapacağız
    Cevapla
  • Hele hele 1 ay önce Şikayet Et
    Dünya yıldızımı dedin??
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu oyuncuyu tanimadan bol bol sallayanlar var, bu yanlizca onlarin futbolcu anlayisinin ne kadar kisitli oldugunu gösterir.Eger alabilirlerse büyük basari sayilir.
    Cevapla
  • Lazoğlu 1 ay önce Şikayet Et
    Yani gs on yıllardır başarılı olmanın formülünü bulmuş zaten ama Türkiye'de:))).. Yurt dışında başarılı olmak istiyorsa böyle hamleleri yapması lazım...
    Cevapla
  • Son Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Barcelona,Manchester United talip olduysa kesin GS tercih eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle