Okan Buruk'a Avrupa'dan dev talip!

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, Avrupa'nın dev kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

GİRİŞ 30.05.2024 10:28 GÜNCELLEME 30.05.2024 11:41
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile kariyerine bir şampiyonluk daha ekleyen ve ulaşılması zor bir puan ortalaması tutturan Okan Buruk'a da talipler var.

Geçtiğimiz yıl İtalya'dan takımlarla adı geçen Buruk'un adı başka ülkelerden takımlarla da geçiyor. Başarılarına devam eden Buruk için son iddia Fransa'dan geldi.

Bu sezon umduğunu bulamayan Marsilya kulübünün, eğer Porto Teknik Direktörü Sergio Conceicao'yu ikna edemezse Okan Buruk'la görüşmek için İstanbul'a geleceği öğrenildi.

GALATASARAY YENİ SÖZLEŞME ÖNERECEK

Öte yandan Galatasaray yönetiminin de iki yıldır kulübü rekorlar kırarak şampiyonluğa ulaştıran Okan Buruk'a yeni sözleşme teklifinde bulunmaya hazırlandığı ve tecrübeli teknik adamın maaşında da büyük bir artışa gidileceği öğrenildi.

Daha önce Avrupa'da takım çalıştırma hedefi olduğunu söyleyen Buruk ise şu aşamada Galatasaray'da kalmaya sıcak bakıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 66
  • Alp 1 ay önce Şikayet Et
    Bu adamdan birşey olmaz gittiği gibi 4 5 hafta sonra geri gönderirler
    Cevapla
  • Yakışır 1 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler
    Cevapla
  • Fenev 1 ay önce Şikayet Et
    Aslında İsmail Kartal ı istemişler ama ona güçleri yetmemiş Okan hocaya dönmüşler ila fenevliler ne içiyorsunuz Avrupa'da şike yokmu Okan hocanın aldığı kupaları sizler rüyada bile göremezsiniz bari kıskanmayın terbiye sart
    Cevapla
  • Mısafır 1 ay önce Şikayet Et
    Fatih terim başarılı olamadı diye Okan buruk ta başarılı olamaz diye düşünmek hatadır. Okan hoca profesyoneldir. orda oyuncular daha profesyönel Burdan daha başarılı olabilir.
    Cevapla
  • nitekim 1 ay önce Şikayet Et
    yurt dışına kim gidebiliyorsa gitsin ağa tutmayın herkesin boşluğu dolar kimse vazgeçilmez değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle