Galatasaray'dan kritik maç için Kerem Aktürkoğlu kararı

Hakim Ziyech'in başarılı performansı sonrası Galatasaray'da ilk 11'deki yerini kaybeden Kerem Aktürkoğlu, Faslı yıldızın cezalı olmasından dolayı Konya'da formasına geri kavuşacak.

GİRİŞ 21.05.2024 10:22 GÜNCELLEME 21.05.2024 12:16
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Derbide Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek şampiyonluğu son hafta oynayacağı Konyaspor maçına bırakan Galatasaray'da ilk 11'de zorunlu bir değişiklik yaşanacak.

Sarı-kırmızılıların Süper Lig'de oynadığı son 7 maçta sadece 1 kez sahaya ilk 11'de çıkan Kerem Aktürkoğlu, zorlu Konya deplasmanında formasına geri kavuşacak.

ZİYECH'İN YOKLUĞUNDA KEREM GÖREV ALACAK

Sabah'ın haberine göre, derbide sarı kart gören ve son maç öncesi cezalı duruma düşen Hakim Ziyech'in yerine Konya'da Kerem Aktürkoğlu'nun ilk 11'de sahaya sürüleceği belirtildi.

Milli futbolcunun dönüşüyle Barış Alper Yılmaz'ın da sağ kanada geçeceği vurgulandı.

Bu sezon tüm kulvarlarda 53 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, takımına 15 gol - 9 asistlik skor katkısı verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Ata Ersoy 2 ay önce Şikayet Et
    rıza şunu kafana sok. fenerbahçe nin Türkiye dışında bilinen hiçbir başarısı yok. var olmasının tek nedeni galatasaray ın rakibi olması.
    Cevapla
  • Ali Veli 2 ay önce Şikayet Et
    Kerem ilk 11 oyuncusudur. Ziyech oyuna sonradan girerse bir şeyler yapabilir. Bu Fas asıllı oyuncular millli takımlarında oynadıkları oyunu hiç bir takımda oynamazlar. Bu nedenle bu oyuncuları almak yerine Avrupalı oyuncuları transferde tercih etmek daha akıllıca olur.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Allah yar yardımcımız olsun canım kardeşim,Ali Koç ve sözde futbolcu Mert e gereken yanıtı içindeki merhametle vereceksin.Filistin e hiçbir sporcu ses çıkarmazken sen sürekli onların sesi oldun,Allah ım seni korusun her kötülükten...
    Cevapla
  • İbrahim 2 ay önce Şikayet Et
    Melomu bu
    Cevapla
  • Fikirsiz Fikri 2 ay önce Şikayet Et
    Ne yaparlarsa yapsınlar hiçbir önemi kalmadı. Feneri yenemezsen dahi güzel bir oyun oynasaydiniz bari.
    Cevapla
  • Konya 2 ay önce Şikayet Et
    Mertlik ve delikanlılık Konya’mızın tarihi dir. Çıkar adam gibi gururlu oynar ve İnşallah kazanırız. Hakem ve TFF ye dikkat!
    Cevapla
  • Sinan 2 ay önce Şikayet Et
    Keske herkes senin gibi dusunse mert ve delikanli olsa, hakemin etki etmedigi bir mac oynansa. Bir Galatasaraylı
    Cevapla
  • Adem 2 ay önce Şikayet Et
    Feneri yenemeyen şampiyonda olmasın rakip 10 kişi kendi evinde rezil etti bizi bunca 55 bin taraftarın önünde bir galatasaray taraftarıyim çok sinirliyim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle