Mert Hakan Yandaş'tan, Kerem Aktürkoğlu'na olay yanıt!

RAMS Park'ta dün akşam oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin öncesinde Mert Hakan Yandaş ile Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan tartışma, karşılaşmanın ardından sosyal medyada da devam etti.

GİRİŞ 20.05.2024 12:44 GÜNCELLEME 20.05.2024 13:09
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de dün akşam oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesinde futbolcular arasında çıkan kavgada başroldeki isimlerden birisi olan Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Derbi öncesi RAMS Park'ın zeminine çıkan Mert Hakan, sarı kırmızılı tribünlerden gelen tepkilere sarı lacivertli kulübün armasını öperek cevap verince Galatasaraylı futbolcularla tartışma yaşamıştı.

Kerem Aktürkoğlu ile fiziksel temasa varan bir gerilim yaşayan tecrübeli futbolcu, karşılaşmanın ardından da sarı kırmızılı oyuncuyla sosyal medya üzerinden atıştı.

Sosyal medyada bir Fenerbahçe hesabı, Kerem'in derbi sonrası stadyumdan ayrılırken "Korkak herif" dediği bir video paylaştı.

Bu paylaşımı alıntılayan Mert Hakan Yandaş ise gülücük emojisi kullanarak "5'e 1 dayak yerken" ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 98
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray son haftalarda hiç kaybetmedi. Aşırı rehavet ve fb nin büyük hırsıyla maçı kaybetti. Sadece lige biraz heyecan getirdi o kadar. Şampiyon değişmez
    Cevapla
  • Karadayı 3 ay önce Şikayet Et
    Bir tarafsız spor sever olarak Trabzonu ayıplamıştım. Ama ne kadar haklı olduklarını anladım çünkü bu bazı futbolcu kılıklı dangalaklar her şeyi hak ediyor
    Cevapla
  • Harun 3 ay önce Şikayet Et
    Kerem kardeş bu adamı muhatap almaya değmez. Zira annesine küfür edilirken sırıtan bir mahluka adam denmez. Sen isini yap şampiyon ol. Bu onlara yeter. Onun seviyesine inmeye değmez
    Cevapla
  • Doğramacı 3 ay önce Şikayet Et
    mert Hakan a sahip çıkan zihniyet sizinde canınızı yakacak biliyorsunuz
    Cevapla
  • Alper 3 ay önce Şikayet Et
    Maçlar kazanılır kaybedilir şampiyonluklar kazanılır kaybedilir ama ahlak edep insanlık sonradan kazanılmaz. Bir insan hem taraftarı tahrik edip bunun sonucunda annesine küfür edildikten sonra sırıtmaz. Öyle yapıyorsa insan değildir. Ve bir gün bir yerde tahrik ettiği birinin elinde kalır pisi pisine gider.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle