Okan Buruk'tan Mert Hakan Yandaş yorumu!

Lider Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Sarı kırmızılılar derbiden 1 puan çıkarması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Okan Buruk'tan Mert Hakan Yandaş yorumu!
Okan Buruk'tan Mert Hakan Yandaş yorumu!
GİRİŞ 19.05.2024 19:52 GÜNCELLEME 19.05.2024 19:52
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe, RAMS Park'ta karşılaşacak.

Ligin 37. haftasına 6 puan farkla giren Galatasaray, kazanması ya da berabere kalması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Maç öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu;

"Bugün 19 Mayıs, ülkemiz için çok önemli değerli bir gün. Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 105. yıl dönümü. İnşallah her sene bu kutlayarak Atatürk'ü anarız. Bizim için şampiyonluk maçı. Bunun heyecanını yaşıyoruz. Geçen seneye baktığımızda benzer fikstür gitti. Geçen sene 5 puan farkla Fenerbahçe maçına çıkmıştık, bu sene 6. Oyun, psikoloji ve mental olarak kazanmak istiyoruz. Rakibimiz en son deplasman mağlubiyetini burada almıştı. 24. şampiyonluk bizim için çok önemli.

Futbolun içinde kalmamız gerekiyor. Maç öncesi istemediğimiz şeyler oldu, maç içinde de olacak. Futbolun içinde kalmamız gerekiyor. Oyuncularıma bir daha bunu hatırlatacağım. Sahada kaldığımız sürece en iyimizi yapabileceğimizi biliyoruz. Önemli değişiklik Szymanski'nin sağ tarafta olması, o mevkide az oynadı. Kendi pozisyonuna yakın yerde oynayacak. Hem Batshuayi hem Dzeko'ya göre hazırlandık. Rakibimiz çok pasla çıkan takım değil. Uzun toplar, ikinci toplar önemli olacak. Bu maçı kazanarak son haftaya şampiyon çıkmak istiyoruz."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 34
  • Cemal 2 ay önce Şikayet Et
    Pozisyonuz bile yok hoca sen konya maçını aldın şampiyon oldun sevinicenmi herkes fb maçını bekliyodu yen çifte bayram yapıcaktık bunu sizin futbolunuz
    Cevapla
  • erdi 2 ay önce Şikayet Et
    okan hocanın koltuk sallandı seneye yeni hoca gelir ben gsli olarak soyluyorsam tamamdır
    Cevapla
  • olay 2 ay önce Şikayet Et
    hoca neden calışmıyorsunuz hocaaaaaaaaaa pikniğe cıkar gibi maça cıkılmaz bune saygısızlık yaa
    Cevapla
  • Remzi 2 ay önce Şikayet Et
    Hakemler ile değil delikanlı gibi tff siz hakemsiz şampiyonluk nasip etsin fenerbahceye
    Cevapla
  • Alican 2 ay önce Şikayet Et
    Mert hakan yandaş seyirciyi tahrik etmek için oynuyor.2 galatasaray maçında oynasın yeter. 70 dakika 10 kişi oynayan Fenerbahce galatasaray gol atamadı. Kısır döngü ile maç 90 dakika 5 pozisyon. Konya'da galatasaray şampiyonluğunu ilan eder . Fenerbahce galatasaray maçını aldım diye kendini avutur. Galatasaray çok kötü oynadı rehavete kapılmamak lazım.
    Cevapla
  • Icardı 2 ay önce Şikayet Et
    Boş yorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle