Fernando Muslera gündem oldu: Allah her şeyi biliyor

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından soyunma odasına ilerlerken "Allah her şeyi biliyor" dedi. Bu anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

GİRİŞ 13.05.2024 00:49 GÜNCELLEME 13.05.2024 11:06
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük karşısında 90. dakikada Berkan Kutlu'nun attığı golle maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Galatasaray'ın bu konuma gelmesinde yaptığı kurtarışlarla önemli rol oynayan kaleci Fernando Muslera'nın galibiyet sonrası soyunma odasına giderken sözleri dikkat çekti.

Uruguaylı file bekçisi, saha içerisinde takım arkadaşlarıyla konuşurken Türkçe "ALLAH biliyor. ALLAH biliyor. ALLAH her şeyi biliyor" ifadelerini kullandı.

Muslera'nın bu sözleri sosyal medyada gündem oldu. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Beşiktaşlı 1 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim kavli gibi kalbini de Allah’a yöneltsin.. Hidayet versin.. belki müslüman olmuştur , belki de yıllardır Türkiye’de yaşadığı için dil alışkanlığıdır.. Ama asıl önemli olan kabiliyet ve başarısının yanında Ülkemize gelen en beyefendi en karekterli sporculardan biri belki de birincisidir.. aile hayatı , dürüstlüğü , vs vs Maşâallah Rabbim hidayet versin ..
    Cevapla
  • adem 1 hafta önce Şikayet Et
    yediği goller için söylüyor galiba
    Cevapla
  • Keşanlı 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu sözlerden ne saçma anlamlar çıkaranlar var ya. Adam müslüman değil ama Allah biliyor diyor. İnşallah İslam'la tanışır Allah hidayet bahsetsin
    Cevapla
  • oğuz beyi 1 hafta önce Şikayet Et
    Ağlak fenevliler yine yorumlara doluşmuş. Yahu adam Allah her şeyi biliyor demiş. Evet doğru ya da yanlış "O" biliyor demeyip, siz yine senaryo uyduruyorsunuz. Ali Koç başkan yine başkan olacak, biz yine Şampiyon olacağız. Ağlamaya devam
    Cevapla
  • yaman44 1 hafta önce Şikayet Et
    Şeytan sana vesvese veriyor gözünüzü kör etmiş ,25 penaltı atmışşsınız ,son dakika larda ne goller attmşsnz hakemlerin yardımı olmasa ilk 5 e giremezsiniz
    Cevapla
  • Çorumlu 1 hafta önce Şikayet Et
    Vesvese veren şeytan , Allah'ın adını andırmaz. Vesvese sizde. En çok penaltı atan takımda belli son dakikalarda uydurma penaltılarla maç alan takım da belli. Yabancı hakemler gelince uydurma penaltı kullanamayıp puan kaybeden takımda belli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle