Mertens'ten yeni sözleşme açıklaması!

Galatasaray oyuncularından Dries Mertens, EMS Yapı Sivasspor'a karşı 6-1'lik galibiyet sonrasında; "Doktorlarımız gerekli işlemleri yaptı, desteklerini verdiler ve oynadım. Bu hafta sözleşme görüşmeleri olacak. Göreceğiz." dedi.

Mertens'ten yeni sözleşme açıklaması!
Mertens'ten yeni sözleşme açıklaması!
GİRİŞ 05.05.2024 22:03 GÜNCELLEME 05.05.2024 22:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında heyecan Galatasaray, EMS Yapı Sivasspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 6-1 galip ayrıldı.

Galibiyet sonrası Galatasaray oyuncularından Mauro Icardi, Dries Mertens ve Victor Nelsson açıklamalarda bulundu. 

Mauro Icardi açıklamasında; "Zor bir rakip olduğunu biliyorduk. Taraftarımızın desteğiyle iyi oynayacağımıza inanıyorduk, bunu da başardık. Zor bir sezon, Ekim'den beri yüzde yüzümde değilim. Gollerimle, asistlerimle takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Sakatlıklarıma rağmen oynamaya çalıştım. Mayıs ayına geldik ve şampiyonluk artık yakın. Orada olmak istiyorum. Takımı eksik bırakmak istemedim. Santrofor olduğum için gol atmak istiyorum. Taraftarımız da her yerde ilgi göstermeye devam ediyor." dedi. 

"BU HAFTA GÖRÜŞMELER OLACAK"

Dries Mertens ise konuşmasında; "Bireysel kalitelerin yüksek olduğu bir rakip. Konsantrasyonumuzu yüksek tuttuk. Doktorlarımız gerekli işlemleri yaptı, desteklerini verdiler ve oynadım. Bu hafta sözleşme görüşmeleri olacak. Göreceğiz." ifadelerini kullandı. 

Victor Nelsson ise; "İyi bir galibiyet 6-1. Kalitemizi gösterdik ve inanılmaz goller attık. 6-1'lik bir maç olmadığını söyleyebilirim ama iyi bir maç oldu. Bir sonraki maça odaklanacağız. Şampiyonluk istiyoruz, bunu da maçlarda gösteriyoruz. Tesislerde, stadyumda inanılmaz bir atmosfer var. Son 3 maçımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz." sözlerini sarfetti. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • misafir 61 1 hafta önce Şikayet Et
    Ekip başına BJK gibi taş düşsün
    Cevapla
  • ekip 1 hafta önce Şikayet Et
    iyisin ama artık yaşlısın yenisine bakalım lütfen... yoksa bjk gibi oluruz
    Cevapla
  • Özel biri 1 hafta önce Şikayet Et
    Bir sezon daha oynar bu adam şeytan gibi faydalı ve farklı futbolcu türk futbolcularinin ondan ogreniceyi çok şey var umarım onun tecrübesinden faydalanırlar .
    Cevapla