Galatasaray'ın aklı fikri onda! Temasa geçildi

Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cimbom daha önce de gündemine aldığı Matteo Guendouzi ile yakından ilgileniyor.

GİRİŞ 21.04.2024 10:38 GÜNCELLEME 21.04.2024 15:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gelecek yılın planlamasına başlayan Galatasaray'da Matteo Guendouzi ismi gündemden düşmüyor. Sezon başında istenen Fransız orta saha için bir kez daha harekete geçildi.

Marsilya'dan kiralık olarak geldiği Lazio'da teknik direktör Igor Tudor'la sorun yaşayan 25 yaşındaki oyuncuyla yeni bir temas kuruldu.

ŞARTLAR SONUNA KADAR ZORLANACAK

Sarı-kırmızılı idareciler zor gözüken bu transferde şartları sonuna kadar zorlayacak. Öte yandan Lazio'nun opsiyonlu kiraladığı Guendouzi'nin satın alma şartları devreye girdi.

PAZARLIK LAZIO İLE YAPILACAK

13+5 milyon euro ödeyeceği belirtilen İtalyanlar, Fransız yıldızın tapusunu almak zorunda. Aslan, transferde pazarlığı Lazio'yla yapacak.

40 MAÇTA OYNADI

25 yaşındaki Fransız oyuncu, bu sezon kiralandığı Lazio'da 40 maçta 3 gol, 4 asistle oynadı.

Roma maçının ardından teknik direktör Igor Tudor'la tartıştığı belirtilen Guendouzi'nin takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Selim 1 hafta önce Şikayet Et
    Başka Adam mı Kalmadı
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Febeli zırtolar futbolcuyu kıskançlık sebebiyle kötülemeye gelirler şimdi
    Cevapla
  • hacı 1 hafta önce Şikayet Et
    boşverin bunu hakem daha ucuza geliyor
    Cevapla