Icardi, Alex de Souza'nın ensesinde! Süper Lig tarihinde bir ilk yaşanabilir

Kariyer sezonunu yaşayan Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'nın rekoruna oldukça yaklaştı. Icardi kalan maçlarda 8 gol katkısı daha verirse Süper Lig tarihinde bir ilke imza atacak.

Icardi, Alex de Souza'nın ensesinde! Süper Lig tarihinde bir ilk yaşanabilir
Icardi, Alex de Souza'nın ensesinde! Süper Lig tarihinde bir ilk yaşanabilir
GİRİŞ 16.04.2024 10:43 GÜNCELLEME 16.04.2024 10:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de son olarak Alanyaspor'u da boş geçmeyen Mauro Icardi kariyer rekoru kırdı. Arjantinli yıldız en fazla skor katkısı yaptığı sezonu yaşıyor.

Mauro Icardi, üst üste oynadığı son 4 maçta, 5 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 31 yaşındaki santrfor bu sezon ligdeki 28. maçında ise 19. golünü attı.

Galatasaray forması altında bu sezon golleri kadar asistleriyle de ön plana çıkan Icardi, arkadaşlarına 11 kez gol pası verdi.

Alanya maçında fileleri havalandırarak 36 gol katkısı verdiği 2014-2015 senesini geride bırakan Icardi, bu sezon 37 kez skora katkı yapmayı başardı.

Arjantinli golcü, 8 kez daha gol katkısı vermesi durumunda 2010-2011 sezonunda Alex de Souza'ya ait 44 gol katkısı rekorunu kıracak. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Yavuz 1 hafta önce Şikayet Et
    kapılarınızı dikkat edin GS lilar
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    kendini yere at, penaltı versinler
    Cevapla
  • ketchup 1 hafta önce Şikayet Et
    Bir fark var. Galatasaray türk topraklarına milyon euolar kazanan bir sporcunun heykelini dikeceğine ihtimal vermiyorum.
    Cevapla
  • FENERBAHÇE li AKİF 1 hafta önce Şikayet Et
    Uydurma penaltıların gol kralı boş beleş ıcardi.
    Cevapla
  • Antepli 1 hafta önce Şikayet Et
    O sezon alex penaltıdan kaç tane atmış haberin varmı :)
    Cevapla
  • şampiyonumsu 2 hafta önce Şikayet Et
    üflesen yere düşen oyuncular geçen seneden beri çalmaya hazır veya kart görmesi gereken pozisyonlarda göstermeyen hakemler bi bitmediniz be fetöden beri yapılanların haddi hesabı yok tff kurumlar bazı takımlar iyi taraflar alın temiz lignizi başınıza çalın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle