Icardi atıyor Torreira nefes aldırmıyor!

Akdeniz ekibine 4. maçında 4. golünü atan Arjantinli yıldız Mauro Icardi, kariyerinin en iyi serisini yakaladı.

Icardi atıyor Torreira nefes aldırmıyor!
Icardi atıyor Torreira nefes aldırmıyor!
GİRİŞ 16.04.2024 10:09 GÜNCELLEME 16.04.2024 13:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mauro İcardi fırtınası hız kesmiyor... Ligde son düzlükte form tutan ve Süper Kupa da dahil edildiğinde son 4 maçta 5 golü olan Tangocu, dünü de boş geçmedi. Kapanışı yapan 31 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'de 19. golüne ulaştı. Toplamda ise 26. golünü kaydetti. Alanyaspor'a karşı sahne aldığı 4. maçını da boş geçmeyen İcardi, Akdeniz ekibine toplam 4 gol, 3 asiste ulaştı. Mauro İcardi böylece kariyerindeki en uzun gol serisini yakaladı. Tecrübeli oyuncu, Fiorentina, Empoli ve Juventus ağlarını 3 maç üst üste sarsmıştı.

NEFES ALDIRMADI DİNAMO TORREİRA

Lucas Torreira dün yine harika bir maç çıkarttı. Rakibin orta sahasına üstünlük kuran Uruguaylı yıldız 9 ikili mücadelenin 7'sini kazandı. 4 topma ve 1 şut engellemeyle Alanyasporlu oyunculara adeta nefes aldırmadı.

MERTENS'TEN MİNİ RESİTAL

Sezonun yıldızlarından Mertens, Alanyaspor karşısında yine çok çabaladı. Takımın adeta hücumdaki beyni olan 37 yaşındaki yıldız, 41. dakikada ise olağanüstü vuruşunda direği geçemedi. Mertens, bu sezon ligde şutları en fazla direkten dönen oyuncu (6); Galatasaray ise direğe en fazla takılan (27) takım oldu. Bu arada Alanyaspor'a rakip olduğu 4 maçta da gole direkt katkı veren tecrübeli oyuncu, Ziyech'in golünde asisti yaparak yine boş geçmemiş oldu.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Kart 2 hafta önce Şikayet Et
    Hakemler de kart vermiyor
    Cevapla
  • şampiyonumsu 2 hafta önce Şikayet Et
    üflesen yere düşen oyuncular geçen seneden beri çalmaya hazır veya kart görmesi gereken pozisyonlarda göstermeyen hakemler bi bitmediniz be fetöden beri yapılanların haddi hesabı yok tff kurumlar bazı takımlar birinin yanındalar alın temiz lignizi başınıza çalın
    Cevapla