İsmi Napoli'yle anılmıştı! G.Saraylı yıldızın temsilcisi İtalya'da...

Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez'in ismi geçtiğimiz günlerde İtalya'nın köklü kulüplerinden Napoli ile anılmıştı. Davinson'un menajerinin görüşme yapmak için İtalya'ya gitti.

GİRİŞ 15.04.2024 11:41 GÜNCELLEME 15.04.2024 12:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan kadroya katılan Davinson Sanchez hakkında ilgi çeken bir gelişme yaşandı.

Gösterdiği başarılı performansla sarı-kırmızılı taraftarın sevgisini kazanan Kolombiyalı oyuncunun temsilcisi, gelecek sezon transfer görüşmeleri yapmak için harekete geçti.



NAPOLİ'YE YAZILMIŞTI

Sports Digitale'nin haberine göre, Sanchez'in temsilcisi Fernando Villarreal, transfer görüşmelerinde bulunmak için İtalya'ya gitti. Davinson Sanchez'in adı daha önce Çizme ekibi Napoli ile anılmıştı.

Galatasaray'ın savunmasında kilit bir role sahip olan 27 yaşındaki yıldız, bu sezon 27 resmi maçta şans buldu.

17 milyon euro piyasa değerine sahip Davinson, bu karşılaşmalarda 3 gol ve 2 asistle mücadele etti. Kolombiyalı savunmacının Galatasaray ile 30 Haziran 2027'ye kadar kontratı bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Türkiyenin açık ara en iyi stoperi
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    parayı veren düdüğü çalar....
    Cevapla
  • BLUEBOY 2 hafta önce Şikayet Et
    Defans hattı kesinlikle bozulmamalı sağ bek, 8 ve 10 numara alınıp şampiyonlar liginde oynanmalı..
    Cevapla