Fenerbahçe kazandı! Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk tahmini geldi

Fenerbahçe, Süper Lig'de dün karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 mağlup etti. Karşılaşma için değerlendirmeler yapan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, şampiyonluk tahmininde bulundu.

GİRİŞ 15.04.2024 11:37 GÜNCELLEME 15.04.2024 12:46
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, bir sezonda dış sahada üst üste 10 galibiyet alarak rekor kırdı.

Bu karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın şampiyonluk şanslarını da masaya yatırdı.



İşte ünlü yorumcunun Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı yorumları:

"Fenerbahçe, Karagümrük'ün istediği gibi bir kadro ile çıktı. Karagümrük, son dakikalara kadar 0-0 götürüp son dakikalarda gol bulmak istedi normal olarak. İlk yarıda 47 dakika boyunca iki takımında planı set oynamaktı. İsmail Kartal ve Fenerbahçe için çok hayırlı bir gol oldu yedikleri gol. Belki de ikinci yarıda değişiklikler olmayacaktı"

"YENİLEN GOL FENERBAHÇE'YE GALİBİYETİ GETİRDİ"

"Devrede yenilen gol Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. Krunic yerine belki Zajc'ı alacaktı İsmail Kartal. İkinci yarıda oyun olarak da hükmetmeye başladı Fenerbahçe. Ferdi gelmeye çalışıyordu ama Osayi de hücuma gelmeye başladı"

"RAMS PARK'A PUAN OLARAK ÖNDE ÇIKAN ŞAMPİYON OLUR"

"Ligin özeti 3 veya 4. hafta belliydi. Şampiyonluk RAMS Park'a kalacak. İki takımında RAMS Park'a kadar galip geleceğini düşünüyorum. RAMS Park'a puan olarak önde çıkan takım şampiyon olur. Bugün o yüzden çok değerli bir galibiyet elde etti Fenerbahçe"

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • MuratHan 2 hafta önce Şikayet Et
    Demedi demeyin. Sivas Spor fenerin fişini çekecek. Fener bostan karanlığa gömülecek.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Mali koç sporu siyasete karıştırmazsa gezide yaptıgı gibi ortalıgı karıştırmazsa lig güzel bir hal alabilir o durumda gs acık ara şampiyon olur
    Cevapla
  • Yalan mı? 2 hafta önce Şikayet Et
    Proje erdem Timur ortalığı karıştırmazsa sahada güzel olacak
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Sivas rize hataydan beleş senede 18 puanı var febenin her takım rakiplerine eşit olsa taraflı olmasa bide febemin jokerleri olmasa gs nin rakibi bile olamaz
    Cevapla
  • Osayi 2 hafta önce Şikayet Et
    İşte bu kadar bilgisiz'sin iki sene önce sivas feneri şampiyonluktan etti fenerin evinde yaptığınız algının altını doldurunki üflendiğinde yıkılmasın.
    Cevapla
  • Hacı 2 hafta önce Şikayet Et
    Ali başkan taş gibi takım yapmış. Federasyon Ramsparktan yönetiliyor . Takım genede şampiyonluga oynuyor.
    Cevapla
  • Sebahattin 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir ve de izan versin..çok yazık
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Mehmet fener zaten çeyrek finale kadar kazandı çeyrek final ilk maçında kaybetti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle