Sergio Oliveira için ayrılık çanları çalıyor!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ile tartıştığı için kadro dışı bırakılan ancak daha sonra özür dileyip takıma geri dönen Sergio Oliveira, sezon sonu takımdan ayrılabilir.

GİRİŞ 14.04.2024 15:15 GÜNCELLEME 14.04.2024 16:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın geçen sezonki şampiyonluğunda önemli pay sahiplerinden biri olan Sergio Oliveira, bu sezon gözden düştü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Sezon içinde oynanan 49 resmi maçın sadece 10'unda ilk 11'de sahaya çıkan Oliveira, ligde son 5 haftada forma şansı yakalayamadı.

Kerem Demirbay'ın yükselen formu, Berkan Kutlu'nun özverili oyunu karşısında rekabette geriye düşen Sergio Oliveira için ayrılık iddiaları da kuvvetlenmeye başladı.

Bu sezon Okan Buruk'la tartıştığı için bir süre kadro dışı bırakılan Portekizli futbolcu,  özür diledikten sonra affedilmişti. Deneyimli futbolcu affedildikten sonra takıma döndü fakat hocasından formayı alamadı. 

OKAN BURUK KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Yıllık 2 milyon 750 bin Euro garanti ücret alan 31 yaşındaki yıldız oyuncu, yüksek maliyeti ve etkisiz performansı ile teknik heyet ve yönetimin gelecek planlamasında da yer almıyor.

Galatasaray ile 2 yıllık sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcuya yaz transfer döneminde kendisine kulüp bulması halinde bonservis konusunda sorun çıkartılmayacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Hakan 2 hafta önce Şikayet Et
    Güle güle hemen nakite çevirin yabanci oyuncu istemiyoruz
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 2 hafta önce Şikayet Et
    Boş oyuncu gitmesi kayıp olmaz.
    Cevapla
  • nitekim 2 hafta önce Şikayet Et
    yabancı sınırına takıldı aslında iyi futbolcu ama aldığı ücret kadar yüksek bir performans vermiyor gerçi geçen sezon ki golleri izledim geçen gün baya etkili oyuncuymuş hepden de bu kadar yabana atılacak adam değil
    Cevapla