Okan Buruk, Alanya'da hücum kozunu belirledi! Bu kez Icardi değil

Süper Lig'de Pazartesi günü Alanyaspor ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak Galatasaray'da Okan Buruk, karşılaşmada Mertens'in ana planda olduğu bir hücum hattı kurgulamayı planlıyor.

GİRİŞ 13.04.2024 10:20 GÜNCELLEME 13.04.2024 10:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında pazartesi günü Alanyaspor'a konuk olacak Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, zorlu karşılaşma öncesi Dries Mertens'e güveniyor.

Sarı-kırmızılı formayla iki sezonda çıktığı 77 resmi maçta 15 gol-16 asistlik performans sergileyen Mertens, Alanyaspor'u lig ve kupada hiç boş geçmedi.

Belçikalı 10 numara, Akdeniz ekibine karşı oynadığı 4 maçta 5 kez ağları sarsmayı başarırken 3 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Okan Buruk, Belçikalı futbolcunun özellikle hücumda takımın lideri olarak öne çıkacağı bir karşılaşma planlıyor.

KAYNAK: SABAH
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • net 2 hafta önce Şikayet Et
    alanyaspor fb'nin yavrusu ve fb bu maça portekizli var atadı.kç fenerasyonu mhk'yı ve medyayı elinde tutuyor Gs'i yok etmek için tüm servetini ve mason localarını hepsini seferber etmiş durumda öyle ki taaa bilmem kaç ay önceki olaydan okan buruk'a ceza çıkarttırıyor uefa başkanıyla görüşüp. bu şahıs ülkemiz için hatta alemi İslam için beka sorunu
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    En azından sahadan kaçmayıp delikanlı gibi oynayan rakibimiz olacak.
    Cevapla
  • Keşanlı 2 hafta önce Şikayet Et
    Bir sürü kaliteli ayak var Cimbom da. Bir iki tanesi gününde olsun yeter de artar bile Alanyaya... Bide şu var şampiyon olmak istiyorsan yeneceksin bu kadar basit
    Cevapla
  • Cin conlar sizi 2 hafta önce Şikayet Et
    Alanya alayına çakar aslan sus pus
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    ordulu size sahanızda 3 atarken de mi hakem vardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle