Galatasaray'a Tete piyangosu vurabilir!

Galatasaray'ın satış listesine koyduğu Tete hakkında Brezilya'dan müjdeli bir haber geldi.

Galatasaray'a Tete piyangosu vurabilir!
Galatasaray'a Tete piyangosu vurabilir!
GİRİŞ 12.04.2024 16:22 GÜNCELLEME 12.04.2024 16:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sezon başında tazminat tartışmaları ve büyük beklentilerle beraber bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Tete şu ana kadar ciddi bir hayal kırıklığı yarattı.

Süper Lig'de forma giydiği 28 maçta gol atamayan ve takımına yalnızca 4 asistlik katkı yapabilen Brezilyalı yıldızla alakalı sarı-kırmızılılara güzel haberler geliyor.

Brezilya kulübünün Güney Amerika'da transferin başlayacağı tarih olan 10 Temmuz sonrasında Galatasaray'la temasa geçeceği ve 8 milyon Euro'luk teklifte bulunacağı belirtiliyor.

Sarı-kırmızılı yönetim bonservis bedeli ödemediği 24 yaşındaki Tete için böyle bir teklif gelmesi halinde hemen pazarlıklara başlayacak.

Yönetimin beklentisinin normalde 12 milyon Euro olduğu ancak 8 milyon Euro'ya da 'evet' denebileceği gelen bilgiler arasında.

YILLIK 3.1 MİLYON EURO ALIYOR

Sezon başında 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Sambacı imza parası ile beraber 3.1 milyon Euro kazanıyor.

Galatasaray yönetimi yüksek maaş yükü nedeniyle de sezon sonunda Tete ile yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.

SAVAŞ ÇIKARMIŞTI

Shakhtar forması altında dikkat çekici bir performans sergileyen Tete sezon başında Fenerbahçe ve Galatasaray arasında transfer savaşı çıkarmıştı.

Galatasaray tazminat tehlikesini göze alarak Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmış ve bu hamle uzun süre manşetleri süslemişti.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • nitekim 2 hafta önce Şikayet Et
    bence müthiş bir yetenek Boey'i de bedava gönderin diyorlardı ne oldu sonuç peki ??? 30 m avro tabiki oyunculara sabredilmesi gerekir henüz genç oyuncu bunlar belçika hollanda ligi gibi liglerde rahatlıkla piyasa yapabilir hem tete hem morutan çok yüksek bedelllere olmasada kulübe 10 m avro üzeri gelir getirebilirler
    Cevapla
  • Taza 2 hafta önce Şikayet Et
    Devletin milletin arazisini parasını gasp etmeyin.
    Cevapla
  • Nordsdjeland 2 hafta önce Şikayet Et
    Zaha, ziyech ve tete gibi cl seviyesi oyunculardan verim alamadiysan burada durup teknik ekibe de eleştiri yapmak lazım.
    Cevapla