Galatasaray'da Zaha ve Ziyech kararı

Galatasaray teknik ekibi, Süper Lig'deki Alanyaspor deplasmanı öncesi Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech'le ilgili kararını verdi. Buna göre iki futbolcu da müsabakaya yedek kulübesinde başlayacak.

Galatasaray'da Zaha ve Ziyech kararı
Galatasaray'da Zaha ve Ziyech kararı
GİRİŞ 10.04.2024 14:19 GÜNCELLEME 10.04.2024 14:19
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle Süper Kupa maçı yarıda kalan Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor deplasmanına çıkacak.

Kritik müsabakanın kadro tercihini yapan Okan Buruk'un, Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech'le ilgili kararını verdiği belirtildi.

Sabah'ın haberine göre hem Zaha hem de Ziyech, Süper Kupa maçında olduğu gibi Alanyaspor müsabakasında da yedek soyunacak.

Haberde teknik direktör Okan Buruk'un Süper Kupa maçındaki 11'i bozmayacağı ve Alanyaspor karşısına da bu kadroyla çıkacağı aktarıldı.

Galatasaray, Süper Kupa'daki Fenerbahçe maçına şu 11'le çıkmıştı:

Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Köhn, Torreira, Berkan Kutlu, Dries Mertens, Barış Alper, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Gsli 3 hafta önce Şikayet Et
    Kalan maçların en zoru.
    Cevapla
  • Nordsdjeland 3 hafta önce Şikayet Et
    Gs 433 oynamalı. İleride Zaha icardi ziyech olmalı. Barış sağ bek olmalı. Orta saha torreira demirbay Berkan mücadeleci kadro.
    Cevapla
  • DURSUN 3 hafta önce Şikayet Et
    Zaha ve Ziyech gitsinler piyasada daha iyileri var
    Cevapla
  • Cemal Serbest 3 hafta önce Şikayet Et
    Son şansları 7 Maç.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    kardesim berkan kutluda ne buluyosun ne golu var ne asisti bu adam butakimda yedek bile kalamaz demekki buyuk torpili var
    Cevapla
  • Amedli 3 hafta önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum bu adam neyin nesi vallahi billahi üçünü lig de oynatmam ama.buyuk torpilli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle