Icardi kehaneti gerçek oldu! Sosyal medya bunu konuşuyor

Şanlıurfa'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçı sarı-lacivertli takımın sahadan çekilmesi ile tatil edildi. Maçtan önce bir Fenerbahçeli taraftarın Icardi kehaneti ise gerçek oldu.

Icardi kehaneti gerçek oldu! Sosyal medya bunu konuşuyor
Icardi kehaneti gerçek oldu! Sosyal medya bunu konuşuyor
GİRİŞ 07.04.2024 22:42 GÜNCELLEME 07.04.2024 23:36
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı, sarı-lacivertli ekibin 2. dakikada sahadan çekilmesinin ardından hakem Volkan Bayarslan tarafından tatil edildi.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesi Fenerbahçeli bir taraftarın sosyal medyadaki Icardi kehaneti ise gerçek oldu. 

Maçın başlamasına saatler kala kişisel sosyal medya hesabından, "Fenerli olarak en büyük korkum sahaya çıkıp maçı iptal ettirene kadar Icardi'nin gol atıp aşkın olayım çaldırması" ifadelerini kullanan taraftar, yorumu ile gündem oldu.



MAÇ ICARDİ'NİN GOLÜYLE BAŞLADI

Karşılaşmanın başında Galatasaray, Icardi'nin golüyle maçta öne geçmiş ardından sarı-lacivertli takım oyuncularının santra yapmadan soyunma odasına gitmeleri üzerine mücadele tatil edildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Afk 1 ay önce Şikayet Et
    Niye çekildiniz her maçta olduğu gibi penaltınız rakibe kırmızı geliyordu hakeme fırsat vermediniz hakem üzülmüştür.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yazıklar olsun sana Aliş rezil ettin şu koskoca Fenerbahçe yı bütün dünyaya
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Şımarık
    Cevapla
  • Davetçi 1 ay önce Şikayet Et
    Emsal karar var. İstanbulspor sahadan çekildi. Hükmen mağlup, üç puan silinmesi ve 780.000 lira para cezası . Bekliyelim ve görelim
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Sosyal medyada fenerliler her zaman ki hastalıkları ile gol attık diye Galatasaray'ı suçluyorlar. Niye biz de U19 ile çıkmamışız niye gol atmışız. Siz ne yiyip içiyorsunuz? İşinize gelmiyorsa gidin kumda oynayın. Adamlar her zaman ki gibi haksızlığı kendilerine hak görüyor. Biz mi U19 la çıkın dedik?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle