Süper Kupa için flaş öneri: G.Saray da U19'la maça çıksın

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararı ile ilgili sarı-kırmızılı takıma çok konuşulacak bir öneride bulundu.

Süper Kupa için flaş öneri: G.Saray da U19'la maça çıksın
Süper Kupa için flaş öneri: G.Saray da U19'la maça çıksın
GİRİŞ 05.04.2024 14:56 GÜNCELLEME 05.04.2024 14:58
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Pazar günü Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa Finali ile ilgili Fenerbahçe'nin U19 takımıyla çıkacağı iddiaları üzerine Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

"HİÇ YAKIŞMIYOR"

Radyospor'a
değerlendirmeler yapan sarı-kırmızılı kulübün eski başkan yardımcısı, "Türk sporsever olarak Süper Kupa için dönen tüm problemleri bitirmemiz lazım. Bu iş, Suudi Arabistan'dan başlayıp Urfa'da hala devam ediyor. Baktığımızda Fenerbahçeli dostlarımızın söylediği sözler çok yanlış, hiç yakışmıyor." şeklinde konuştu.



"GALATASARAY DA U19 TAKIMI İLE ÇIKSIN"

Süper Kupa maçına Fenerbahçe'nin U19 takımı ile çıkma kararı değişmemesi durumunda Galatasaray'ın da mücadeleye U19 takımıyla çıkması gerektiğini ifade eden Öztürk, "Galatasaray'a bu yakışır. Fenerbahçe U19'daki çocuklar da bizim çocuklarımız. Ama o gencecik çocukları Galatasaray'ın as kadrosuna karşı çıkarmak büyük yanlış olur. Çocukları savaşa götürür gibi olur mu? Saygısızlık değil mi? Ayrıca bu tür hareketler Şanlıurfalılara da ayıp. Bence Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılına Türk gençlerimin oynadığı bir maç yakışır." dedi.

Adnan Öztürk, sözlerinin devamında konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

"Galatasaray'ın asaletine yakışır bir karar alması gerektiğini vurguluyorum. Bu teklifim Galatasaray yönetiminde nasıl yankı bulur, bilemem. Galatasaray'da yetkili olsam bu karar çoktan verilirdi. Yani bizimkiler 10-0 yense ne anlamı olacak. Fenerbahçe'nin kararını tartışmıyorum. Burada Galatasaray'ın asaletine yakışır bir karar alması gerektiğini vurguluyorum. Böylece tüm dünyaya Galatasaray'ın asaletini göstermiş olacağız."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • Salih Tuğra 3 hafta önce Şikayet Et
    İstersen u19 ile çıkalım, febeye kıyak yapıp bilerek 3 gol yiyelim. Ne dersin?
    Cevapla
  • Aziz 3 hafta önce Şikayet Et
    Adnan bey; bir doktora acilen gorunseniz iyi olur.
    Cevapla
  • ozgur ata 4 hafta önce Şikayet Et
    ben bir TS'lu olarak derim ki GS as kadro ciksin ve fb'nin bebelerine oyle tarihi bir skor yasatsin ki donuste otobusun yolunu bulamasinlar
    Cevapla
  • DURSUN 4 hafta önce Şikayet Et
    Sizin gibi futbol yöneticileri olduğu sürece Türkiye hiç bir zaman ileri gitmez Süper kupa maçını basitleştirdiniz, itibarsızlaştırdınız yazıklar olsun 2 kulup başkanlarına
    Cevapla
  • Behlül 4 hafta önce Şikayet Et
    Bundan hiç bir halt olmaz ne yöneticisi.Urfslilars hakaret olur bu İnsanlar iki takımı seyretmeye geliyor.Ne demek U19 .Bu çok büyük yanlış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle