Ali Koç ve Dursun Özbek gerilimi sürüyor: Cenazede bile...

Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile Galatasaray başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin eski başkanlarından Togay Bayatlı'nın cenazesine katıldı. İkili burada hiç yan yana gelmedi.

GİRİŞ 04.04.2024 15:36 GÜNCELLEME 04.04.2024 16:15
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Türk basınının duayen isimlerinden, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) başkanlığını da yapan ve 2 Nisan'da yaşamını yitiren Togay Bayatlı, son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, TMOK Başkanı Uğur Erdener, Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Murat Aksu ve spor dünyasından birçok önemli isim katıldı.

ALİ KOÇ İLE HASAN ARAT, DURSUN ÖZBEK İLE YAN YANA GELMEDİ

Cenazeye katılan Ali Koç ve Hasan Arat'ın, Dursun Özbek ile yan yana gelmemesi dikkati çekti.

Ali Koç ile Dursun Özbek farklı gruplarda yer alıp birbirini görmemezlikten geldi. Ali Koç, Bayatlı ailesine başsağlığı diledikten sonra ayrılarak Türker İnanoğlu'nun cenaze törenine geçti.

Bayatlı'nın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Anıl inci 3 hafta önce Şikayet Et
    Dimdik diye yazdınız fener şu R yspan mı . ikincisi bjk ye de yazıklar olsun kendini kulandırtiyor yazıklar olsun.koç bey bizi tehdit edicek bizde gidip elini mi öpücez herhalde onu mu bekliyorsunuz GS iki sene üst üste şampiyon olmasın diye kudurdunuz böyle devam edin kendinize bu kadar kafa yorsaydiniz belki şampiyon olurdunuz
    Cevapla
  • Ayhan 3 hafta önce Şikayet Et
    Maddi menfaat.
    Cevapla
  • Ali yavuz Koca 3 hafta önce Şikayet Et
    Taraftar gurupları hepsi ama hepsi kesinlikle kapatılmalı terör örgütü gibi hareket ettiklerini geçmişten beri görmekteyiz onlara kesinlikle ihtiyaci yok hiç kimsenin
    Cevapla
  • Ali yavuz Koca 3 hafta önce Şikayet Et
    Ha bu Lig de ve bu ülkede hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık da değil
    Cevapla
  • Ali yavuz Koca 3 hafta önce Şikayet Et
    Futbol iğrenç bir hale geldi herşeye yazık oldu Fenerbahçeliyim lakin bu tür kavga ve söylemler den gerçekten artık bıktık sıkıldık evet büyük oyunlar büyük hatalar da var GS bununla birlikte çok şampiyonluk larda kazandı ama bunlar geçmişte kaldı bunlar geri gelmez Fenerbahçe yada BJK şampiyon olmak istiyorsa herkesi yenmek zorundadır tâbiki bunu sahada yakacak başka çaresi yok
    Cevapla
  • Ahm 3 hafta önce Şikayet Et
    Herkesi yeniyosun ama yenemezsin diyorlar peki o zmn nolacak ?
    Cevapla
  • Bulantı 3 hafta önce Şikayet Et
    Futboldan soğuduk yeter artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle