37'lik Muslera kariyerinin zirvesinde!

Galatasaraylı Fernando Muslera, ligde en fazla maçta kalesini gole kapattığı sezonu geçiriyor. Uruguaylı file bekçisi, 30 karşılaşmanın 15'inde rakiplerine gol izni vermedi.

37'lik Muslera kariyerinin zirvesinde!
37'lik Muslera kariyerinin zirvesinde!
GİRİŞ 04.04.2024 14:10 GÜNCELLEME 04.04.2024 14:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Fernando Muslera performansıyla göz dolduruyor. Sarı kırmızılı kulüpte 13'üncü sezonunu geçiren tecrübeli kaleci, Atakaş Hatayspor karşılaşmasında 500'üncü maçına çıktı.

Fernando Muslera, bu sezonki şampiyonluk yarışında kalesinde güven veriyor. Uruguaylı file bekçisi, ligde oynanan 31 maçın 30'unda görev yaptı.

Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçının 60'ıncı dakikasında yerini Günay Güvenç'e bırakan Muslera, Vavacara Fatih Karagümrük karşısında forma giyemedi. Tecrübeli kaleci, bu karşılaşmalarda 20 gol yedi.

Kariyer rekoru kırdı

Fernando Muslera, Galatasaray kariyerinde en çok maçta kalesini gole kapattığı sezonu da yaşıyor. Uruguaylı kaleci, 30 karşılaşmanın 15'inde rakiplerine gol izni vermedi.

Galatasaray yönetimi, Fernando Muslera ile 1 artı 1 yıllık anlaşma sağlamıştı. Uruguaylı kaleci iki sezon daha forma giyerse, sarı kırmızılı kulüpte en çok maça çıkan oyuncu olabilir.

Galatasaray'da bu rekor 588 karşılaşmayla Bülent Korkmaz'a ait. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Son yıllarda Süper ligin en iyi kalecisi Tek rakibi kendisi olan mülayim bir zat
    Cevapla
  • amca 3 hafta önce Şikayet Et
    Büyük kaptanı geçebilecek sadece daha büyük kaptan olabilir. Yakışır Muslera ya.
    Cevapla