Erden Timur'dan Ali Koç için suç duyurusu kararı!

Galatasaray Sportif Aş Başkanvekili Erden Timur, Ali Koç’a tehdit ve hakaret ile ilgili suç duyurusunda bulunacak.

GİRİŞ 04.04.2024 13:47 GÜNCELLEME 04.04.2024 17:24
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Ali Koç hakkında tehdit ve hakaret ile ilgili suç duyurusunda bulunacak.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kadıköy'de yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a sert sözlerle tepki göstermişti.

Ali Koç'un Erden Timur için söylediği o sözler: "Tek önceliği futbolcularımıza ceza verdirmeye çalışan rakiplerimizi de not ettik. Bir tanesi var, yalanın insan versiyonu olurdu. Terbiyesiz, utanmadan televizyona çıkıyor ve Trabzon'da yaşanan olaylar için 'Olmamalıydı' diyerek 15 dakika boyunca bizim futbolcularımıza nasıl ceza verilmesi gerektiğini satır arası mesajlarla vermeye çalışıyor." "Koskoca camiana yaptığın kontratlarla, verdiğin bilgilerle yalanı dibine kadar soktun. Bakalım nereye kadar... Fenerbahçe seni de not etti. Sen camianda 3-5 gün popüler olabilirsin bu söylediklerinden dolayı ama her gece yatarken bizi düşün. Özellikle de benim başkanlığım bitince."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 69
  • ozgur ata 3 hafta önce Şikayet Et
    ali koc, mert hakan yandas, osayi samuel, batshuayi. Bu sahislarin dokunulmazligi mi var? Neden ne yaparlarsa yanlarina kar kaliyor?
    Cevapla
  • Bafalı 3 hafta önce Şikayet Et
    Ne olacak kendi futbolcuları ceza almasın diye ne federasyon ne mhk kaldı adamlarda korktu ceza vermediler
    Cevapla
  • Husamettin subaşı 3 hafta önce Şikayet Et
    Devlet bu işe bir el atmalı adam çıkmış herkesi saldırıyor
    Cevapla
  • Husamettin subaşı 3 hafta önce Şikayet Et
    Buradan tüm cimbomlu emeklileri sesleniyorum maaşlarını yapıkredide olan her cimbomlu başka bankalara taşısın ve ürettikleri beyaz eşyaları almayın taktir sizin ben uyguluyorum
    Cevapla
  • ZIRZOP KOÇ 3 hafta önce Şikayet Et
    Çok ağır ceza alması lazım. Alenen tehdit bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle