Dries Mertens Dusan Tadic'i yakaladı

Galatasaray'da Dries Mertens performansıyla dikkat çekiyor. Hatayspor maçında Icardi'nin attığı golün asistini yapan deneyimli futbolcu, Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic'i yakaladı.

Dries Mertens Dusan Tadic'i yakaladı
Dries Mertens Dusan Tadic'i yakaladı
GİRİŞ 03.04.2024 17:43 GÜNCELLEME 03.04.2024 17:43

Galatasaray'ın Hatayspor'u tek golle geçtiği karşılaşmanın yıldızlarından biri de Dries Mertens oldu. Belçikalı futbolcunun toplamda Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic ile arasında 1 asist fark kaldı.

Hatayspor maçında Galatasaray'a galibiyeti getiren golün asistini yapan Dries Mertens, Tadic'i yakaladı. Deneyimli futbolcu, Süper Lig'de yaptığı 12 asist ile Tadic'i geçerken toplam sayıda ise Sırp yıldızla arasındaki farkı 1'e indirdi.

Dries Mertens bu sezon Galatasaray formasıyla 43 maça çıktı. 36 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 8 gol ve 12 asistlik performans gösterdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.