Rıdvan Dilmen'den maç sonu flaş Okan Buruk iddiası

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Hatayspor'u 1-0 yendiği maçı değerlendirdi. Ünlü yorumcu, Ziyech'in oynaması ve oyundan alınışına dair Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Rıdvan Dilmen'den maç sonu flaş Okan Buruk iddiası
Rıdvan Dilmen'den maç sonu flaş Okan Buruk iddiası
GİRİŞ 03.04.2024 11:48 GÜNCELLEME 03.04.2024 11:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'ın Hatayspor'u tek golle geçtiği karşılaşmayı TV8.5 ekranlarında ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirdi. Okan Buruk ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulunan Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"OYUN İYİ DEĞİL"

"Galatasaray üst üste 16 maç kazandı. Evinde 19 maçla da Lucescu'nun rekorunu geçti. 31 maçta alınan 84 puan. Kazanan haklıdır denecektir ancak oyun iyi değil."

TORREIRA'YA ÖVGÜ

"Bugün özellikle Torreira ve Nelsson ikilisi özellikle de Torreira inanılmaz oynadı. Galatasaray'ın kalbinin Torreira olduğunu düşünüyorum."

"BU ÇOK TEHLİKELİDİR"

"Galatasaray'da biz maçı nasıl olsa kazanırız havası var. Bu çok tehlikelidir. Öyle bir yerde takılabilirsin ki 'Eyvah avantajım kayboldu' diyebilirsin. Bugün de öyle bir maçlardan birisiydi."

"KONSANTRASYON EKSİĞİ NORMAL"

"Avrupa'da oynayan oyuncular yoğun maç trafiğine alıştığı için bu milli aralar oyunculara yaramaz. Konsantrasyon eksikliği yaşamaları da normal."

"BU OYUNCULARI YÖNETMEK KOLAY DEĞİL"

"Hakim Ziyech ve Zaha'nın çıkışlarında takımı yönetmenin ne kadar zor olduğunu görüyoruz suratlardan. Mutsuzluk var. Şampiyon bile olsanız bu oyuncuları yönetmek kolay değil."

OKAN BURUK İDDİASI

"Belki de kendisi de futbolun doğrusunun Ziyech'in devrede çıkması gerektiğini bilmesine rağmen bu oyuncularla sezonu bitirmek zorunda olduğu ve Hatay'ı bir şekilde yenerim dediği için oyundan 60. dakikaya kadar çıkarmadı."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Centilmen 4 hafta önce Şikayet Et
    Sen GS ile ilgili olumlu da olsa yorum yapmasan iyi olur
    Cevapla
  • mehmet 4 hafta önce Şikayet Et
    boş yapma rıdvan. fenerbahçeni yorumla sen.
    Cevapla
  • 434343 4 hafta önce Şikayet Et
    vaybe yoruma bak
    Cevapla
  • Güven 4 hafta önce Şikayet Et
    İçin gidiyor GS kazandığında. Sonra boş boş beylik laflar
    Cevapla