Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Bizi zorlamasın

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için "Söylediklerini bir akıl süzgecinden geçirsin, bizi zorlamasın." dedi.

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Bizi zorlamasın
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Bizi zorlamasın
GİRİŞ 03.04.2024 00:25 GÜNCELLEME 03.04.2024 01:05
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 yendi.

Maçın ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Genel Kurul toplantısında Başkan Ali Koç'un Erden Timur'a söylediklerine yanıt verdi.

Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde: 

"Bütün Galatasaraylıları hayretlere düşüren bir açıklama yapıldı. O kadar büyük bir kalabalığın önünde Galatasaray Başkanvekilini tehdit etti. Tehditin boyutu da öyle küçük değil, topyekün. Nedir  bu? Biz nerede yaşıyoruz? 60 milyon taraftara hitap ediyoruz. İstenmeyen olaylara neden mi olmak istiyorsunuz? Erden Timur'un başına bir şey gelse... Daha Trabzon'da bir olay yaşandı. Oranın ateşi sönmeden yeniden... Kendisine sesleniyorum: Konuştuğun kelimeleri akşam yatmadan bir daha dinle. Kesinlikle bizden aynı seviyede bir cevap gelmez. Bir şampiyonluk için yapılanlara değer mi? Trabzon'da yaşananların üzüntüsü bitmeden insanları provokasyona iten... Ben onun ağabeyi yaşındayım. Şampiyonluklar öyle tehditle kazanılmıyor. Şampiyonluklar sahada mücadele ile kazanılıyor. Bu 1 değil, 2 değil. Benzer tehditi Federasyon'da da yaptı. Ben de oradaydım. Gereken cevabı aldı, yerine oturdu. Ayıptır. Kendisi yurt dışında eğitim görmüş, çok önemli bir ailenin ferdi. Söylediklerini bir akıl süzgecinden geçirsin, bizi zorlamasın. Galatasaray hiçbir zaman onun seviyesine inmeyecek. Burada vurgulanması gereken en önemli şey ülkenin vurgusu. 60 milyon insanı birbirine kırdırmaya yönelik cümleler duyuyorum."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 49
  • Halil 1 ay önce Şikayet Et
    Başkan gerekeni çok güzel söylemiş…??? Karşındaki bundan bir ders çıkarırmı…??? O da, onun zekasına kalmış bir durum…!!!
    Cevapla
  • EMEKLİ 06 1 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç ısrarla birşeyleri kaşıyor, fb yide bu emellerine alet ediyor. Fb. camiasıda bu gaza geliyor. A. Koçun bu halleri hiçte iyi bir hal değil. Ülke sorunu olmaya başladı. Tehlikeli sularda yüzüyor. Fb. camiasıda akli selim olmalı.
    Cevapla
  • Dadaş 1 ay önce Şikayet Et
    Sütten çıkmış akkaşık gs????
    Cevapla
  • Özgürcü 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ali koç un derdi ne ya
    Cevapla
  • ali 1 ay önce Şikayet Et
    yapın edin kenara çekilip sütten çıkmış ak kaşıksınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle