Galatasaraylılar, tarihi kongre için tartışmanın fitilini ateşliyor

Fenerbahçe, bugün tarihinin en önemli kongrelerinden birini yaşayacak. Ligden çekilme dahil birçok konunun değerlendireceği genel kurul öncesinde Galatasaraylı taraftarlar da sosyal medyada harekete geçti.

GİRİŞ 02.04.2024 15:52 GÜNCELLEME 02.04.2024 16:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe bugün tarihinin en önemli kongrelerinden birini gerçekleştirecek. Bu genel kurulda, ligden çekilme dahil olmak üzere birçok konu tartışılacak ve kararlar alınacak.

Saat 17:00'de başlayıp sahura kadar devam etmesi öngörülen genel kurul öncesinde Galatasaray taraftarları da sosyal medyada ezeli rakiplerine atıfta bulunan paylaşımlar yapıyor.



"Çekilmeyen namerttir"

Sosyal medyada çok sayıda sarı-kırmızılı takıma gönül veren taraftar, "Çekilmeyen Namerttir" hashtagiyle Fenerbahçe'nin alacağı kararlar ve tutum hakkında görüşlerini dile getiriyor. 

Bu tag ile sosyal medya platformu X'te Türkiye gündemine giren sarı-kırmızılı futbolseverler, sarı-lacivertlilerin bu oylamasının tamamıyla algı operasyonu olduğunu ve ayrımcılık istediklerini iddia ediyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • ilker 3 ay önce Şikayet Et
    Ha chp ha fb. Kimle işbirliği içinde anlayamazsın. İnşallah ikiside batacak.
    Cevapla
  • FB li 3 ay önce Şikayet Et
    Ne büyüksün fenerbahçe ,bu kedicikler fenerbahçe nin her şeyi ile ilgileniyor,bu arada kadınlar baskette fenerbahçe basketleri basarak finalde.
    Cevapla
  • Temel 3 ay önce Şikayet Et
    Olası ihtimallerden biri de ligden çekilmek, açıklamasının, ligden çekileceğiz demekten farklı olduğunu anlayamayan zavallılar. Ceviz de çare olmaz ki!
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    cekilemezler Ali'nin her seneki oyunları firildaklari
    Cevapla
  • fbb 3 ay önce Şikayet Et
    Admin sende mahalleyi karıştıran karılar gibisin. Sen iş uerinde bile herkesi birbirine düşürürsün. Korkulur senden . Bu haberi yapmanın amacı ne
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle