Galatasaray'dan PFDK sevkleri için TFF'ye flaş tepki!

Galatasaray, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı için yapılan sevkler nedeniyle TFF'ye tepki gösterdi. Sarı kırmızılılar, sosyal medya hesabından "TFF boyun eğmiştir" açıklamasında bulundu.

Galatasaray'dan PFDK sevkleri için TFF'ye flaş tepki!
Galatasaray'dan PFDK sevkleri için TFF'ye flaş tepki!
GİRİŞ 01.04.2024 23:08 GÜNCELLEME 02.04.2024 11:13
Bu Habere 194 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve 3-2 Fenerbahçe'nin galibiyeti ile tamamlanan Trabzonspor maçında yaşanan olayların ardından Türkiye Futbol Federasyonu, PFDK sevklerini açıkladı.

Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı sevklere tepki gösterdi.

Sarı kırmızılılar, resmi X hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri ve kurulları, son 2 sezondur gerek saha içinde gerek saha dışında tamamen bir kulübün ve bir şahsın baskılarına boyun eğmiştir. Şımarık ve fütursuz bu şahsın, hukuku sürekli ayaklar altına almasına müsaade etmiştir." ifadeleri yer aldı.

İşte Sarı-Kırmızılı takıdan yapılan açıklamanın tamamı:

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili yapılan ve yapılmayan sevkler; Türkiye Futbol Federasyonu'nun ne kadar basiretsiz, adaletsiz, baskılara ve tehditlere  boyun eğen bir tutum içinde olduğunu bir kez daha açıkça gözler önüne sermiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri ve kurulları, son 2 sezondur gerek saha içinde gerek saha dışında tamamen bir kulübün ve bir şahsın baskılarına boyun eğmiştir. Şımarık ve fütursuz bu şahsın, hukuku sürekli ayaklar altına almasına müsaade etmiştir. Gerek hakem hatalarında gerek disiplin sevklerinde verilen tüm kararlarda baskıya boyun eğmiş, hiçbir zaman adaletten yana tutum sergileyememiştir. Futbolun sahanın içinde kalması gereken adaleti hiçbir zaman tesis edememiştir. Bu yöneticiler ve kurulların, korku ve kaygıyla verdikleri tüm kararlar futbol tarihinde bir kara leke olarak anılacak ve toplum tarafından her zaman yargılanacaktır.

Yine de bir umutla o koltuklarda oturan herkese soruyoruz: Hala orada olmak, görevinizi yapar gibi davranmak vicdanınıza sığıyor mu?

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 194
  • esek kulak 4 hafta önce Şikayet Et
    mister spak kepce kulak
    Cevapla
  • AHMET KAMAN 4 hafta önce Şikayet Et
    Trabzon maçına provakatörleri kimin gönderdiği belli oldu, Fenere ne kadar zarar verir, ne kadar fazla oyuncuya ceza verilir dd bize karşı eksik çıkarlar diye bekliyorsunuz, çünkü korkuyorsunuz fenerden
    Cevapla
  • Kutahyali 4 hafta önce Şikayet Et
    Tff başkanı daha hala görev başında mı acaba.
    Cevapla
  • Ali 4 hafta önce Şikayet Et
    Gs, Çanakkale savaşından kaçan bu Rum çocuklarına aslan tepede koyacak.
    Cevapla
  • nerde adalet 4 hafta önce Şikayet Et
    federasyon zayesinde şampiyonluk alacaksınız hala konuşuyorsun bunlar sahte vöz aşları bu sene bu liği ve o şampiyon olacak takımı tanımıyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle