Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Kasımpaşa forması giyen Gökhan Gül'ü gündemine aldı.

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi!
Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi!
GİRİŞ 01.04.2024 13:30 GÜNCELLEME 01.04.2024 13:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Önümüzdeki sezon yabancı sayısının 12'ye düşecek olması sarı-kırmızılı kurmayları yerli oyuncu arayışlarına yöneltti.

Galatasaray bu doğrultuda, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın orta sahası Gökhan Gül'ü gündemine aldı. Bu yıl gösterdiği performansla dikkat çeken 25 yaşındaki oyuncu, sezon sonuna kadar yakından takip edilecek.

Orta alanda rotasyonu genişletmek isteyen sarı-kırmızılılar, teknik heyetin vereceği rapora göre harekete geçecek. Almanya'da yetişen ve Gençlerbirliği forması da giyen Gökhan'ın 2025'e kadar kontratı bulunuyor.

Kasımpaşa ile bu sezon 33 maça çıkan başarılı oyuncu 2 gol kaydetti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Gökhan 4 hafta önce Şikayet Et
    Kasımpaşa'dan oyuncu almayın.Kasımpaşa'dan büyük takımlara gidip başarılı olan futbolcu hatırlamıyorum.
    Cevapla
  • Tahsin Yılmaz 3 hafta önce Şikayet Et
    Maalesef haklısın. Çünkü GS ve FB futbolcu çürütme merkezi. Diagne 30 küsur gol attı yaranamadı. Trezege aynı şekilde. Aytaç top oynatmadan kapı önüne kondu. O yüzden doğru. Almayın.
    Cevapla