Okan Buruk'a, Premier Lig'den sürpriz teklif!

Brighton, Roberto De Zerbi sonrası planını hayata geçirmek için düğmeye bastı. İngilizler'in Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'a teklif yapmayı düşündüğü öne sürüldü.

GİRİŞ 30.03.2024 10:15 GÜNCELLEME 30.03.2024 10:38
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile geçen sezon şampiyonluk yaşayan ve bu sezon da ipi göğüslemeyi hedefleyen Okan Buruk ile ilgili dikkati çeken gelişmeler yaşanıyor.

Buruk'a, İngiliz ekibi Brighton'un gözünü diktiği iddia edildi.

DE ZERBI'NİN HALEFİ BURUK

Ada'dan gelen son haberlere göre; Brighton'u çalıştıran ve hem Liverpool hem de Bayern Münih'in listesinde bulunan Roberto De Zerbi, sezon sonunda görevinden ayrılacak. Brighton'un başkanı Tony Bloom'un, Buruk'u çok beğendiği ve Aslan'ın hocasını gündemine aldığı öne sürüldü.

İngilizler'in teklif yapması sürpriz olmayacak. Ancak; Buruk'un vereceği karar belirleyici olacak.

ÖNCELİĞİ GALATASARAY

Uzun vadede Avrupa'da çalışma planı bulunan 50 yaşındaki teknik direktörün önceliğinin Galatasaray olduğu ifade edildi.

Mayıs ayında Cimbom'da yaşanacak seçim sebebiyle Buruk ile resmi imzaların atılmasının sezon sonuna bırakıldığı öğrenildi. Deneyimli teknik adam önce Galatasaray ile masaya oturacak. Okan Buruk yönetimindeki Aslan, Trendyol Süper Lig'de geride kalan 30 maçta topladığı 81 puanla zirvede yer alıyor.

Ayrıca lider Galatasaray, 20 golle ligin en az gol yiyen takımı durumunda bulunuyor. 
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    FB liler burada niye yorum yapıyorsunuz. Ağaç veren meyve taşlanir. Siz önce geçen sezon ve bu sezon kaç tane maçin size verildigini söyleyin adaletliy missiniz ya badkaniniz öyle diyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Orada yabancı Hakemler var
    Cevapla
  • Veli 1 ay önce Şikayet Et
    Ne işi var okanın ingilterede burada hermaç penaltısı garanti maçlarda fb gibi, yani eger bu imkan ingilterede varsa gider.
    Cevapla
  • baberti 1 ay önce Şikayet Et
    Vayy bee bi bilgi sende var zaten yıllarca futbol oynamış interde oynamış bilgisi yok bizim bu millet bi acayip ya herşeyi çok iyi biliyoz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ne kadar boş konuşuyorsun bende cevap verdim tüh ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle