Galatasaray'da Kerem Demirbay rekora koşuyor

Galatasaray'da son haftaların formda futbolcusu Kerem Demirbay, kalan haftalarda sarı-kırmızılı formayla 4 kez daha skor katkısı yaparsa kariyer rekoru kıracak.

Galatasaray'da Kerem Demirbay rekora koşuyor
Galatasaray'da Kerem Demirbay rekora koşuyor
GİRİŞ 27.03.2024 13:30 GÜNCELLEME 27.03.2024 13:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, sarı-kırmızılı formayla geçirdiği ilk yılında kariyer sezonunu yaşayabilir.

30 yaşındaki futbolcu, şu ana kadar takımına 6 gol ve 6 asistlik performansla toplamda 12 kez skora katkı sağladı.

'Dayı' lakaplı Kerem Demirbay, 4 gol daha atması halinde kariyerindeki en yüksek gol ve asist katkısına ulaşmış olacak.

BUNDESLİGA'DA İKİ FARKLI SEZONDA 15'İ GÖRDÜ

Kariyerinde en yüksek skor katkısını 2018-2019 sezonunda Hoffenheim ve 2020-2021 sezonunda Bayer Leverkusen'de 15 kez gerçekleştiren Demirbay, Galatasaray'daki performansıyla bu rakamı geçme potansiyeline sahip.

Kerem Demirbay'ın önünde ise bu rekoru kırabilmek adına 9 maç bulunuyor. Galatasaray, kalan 8 lig maçının yanı sıra Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'yle de karşılaşacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • isimsiz 4 hafta önce Şikayet Et
    ümit kardeş adamın mevkisi 10 numara Okan hoca 8 oynatcam diye uğraştığı için böyle oldu
    Cevapla
  • Ümit 4 hafta önce Şikayet Et
    10 numara oynayınca da böyle olacak Olivera da bu kadar olmasada böyleydi diye istemiyordum bu iyi yanı oliveradan iyi ama kötü yanı da oliveradan daha kötü. kerem demirbay yerine Eyüp Aydın'a sabredilseydi bu kadar nasıl olurdu acaba bilemiyorum. bir de dikkat edin fb'li yorumcular aşırı övdüğü hangi gs'lı futbolcu varsa en çok gs'a o zarar verecek kadar formsuzdur. 2 kerem de kötü.
    Cevapla
  • Ümit 4 hafta önce Şikayet Et
    gs tarihindeki en sakat oyuncu olabilir yenilen gollere bakın hepsinda kerem demirbay'ın büyük hatasından kaynaklanıyor. ya durup dururken pas hatası yada basit topu kontrol edemeyerek kaptırması kendine gelen pası takip etmemesi bırakıp sadece bakması adamını takip etmemesi bıktırdı 1-2 şut çekecek de gol 2-3 maç gol atacak da ohoooo yedirdi attıgından fazla. asla savunma yönü yok asla
    Cevapla